+

ONHAN SIINÄ AVAINLIPPU?

Meillä on.

Design Sinivuokolle on myönnetty Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä.

Sinivuokko- tuotteet valmistetaan suomalaisesta nahkasta ja vegaaninahkasta. Kierrätysmateriaalit noudetaan tai tilataan yhteistyökumppaneilta Suomesta.

Sinivuokko- hääpukumalliston materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja, joissa käytetään toisille roskaksi jääneitä verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja. Kaikki kierrätysmateriaalit pestään ennen tuotteen valmistamista, myös nahkat. Vanhoista nahkahousuista tai laukusta saattaa Sinivuokon tuotteiden valmistajalla olla sinulle tarina juuri siitä sinun valitsemastasi tuotteesta. Kysy lisää.

This image has an empty alt attribute; its file name is avainlippu_sininen_rgb.png

www.suomalainentyö.fi

www.avainlippu.fi

Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta?

Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa.

Kun haluat tukea suomalaista työtä, OSTA AVAINLIPPU YRITYKSILTÄ.

Avainlippu auttaa kuluttajia valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon.

Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 80 prosenttia. 

Kierrätysmateriaaleista valmistettu Rakkaus-Princessa hääpuku. Etuosaan on valmistettu yli 180 tylli kukkaa.
Hääpuku mallistosta löytyy monen eri tyylistä ja mallista uniikkia pukua.
Suomalaisesta poron ja lampaan nahkasta sekä kierrätysnahkasta valmistettuja koruja ja asusteita. Myös vegaanituotteet
http://www.sinivuokko.fi

www.sinivuokko.fi

www.designsinivuokko.com

Ompelimo & Design kauppa Sinivuokko

Korppaanmäentie 21, 00300 HELSINKI (Pikku-huopalahti)

0407610524

info@sinivuokko.fi

Design Sinivuokko muuttaa Helsinkiin

Sinivuokko muuttaa uusi osoite-cropHei,

On tullut aika ottaa uusi nousu portaissa kohti suurta haavetta ja muuttaa uusiin liiketiloihin. Avajaiset ovat lauantaina 1.12.2018. Siitä lisää Instagram ja Facebook postauksissa. Seuraathan jo? @designsinivuokko @sinivuokko.design

Uusille asiakkaille tiedoksi, että tarjoan ompelimo palveluita vaatteiden mittatilauksille, hää-, juhla ja arkivaatteet sekä muutos-, ja korjaustyöt. Arvostan suuresti mikäli haluat teettää tuotteen kierrätysmateriaalista. Onko sinulla vanha pitsi kaitaliina tai verhot kaapissa, joilla on tunne arvoa ja niistä voisi valmistaa jotain uutta? Ompelimosta löytyy myös kierrätysmateriaaleja.

Myös kaavojen suunnittelu ja toteutus. Eli mikäli haluat itse ommella, muttet ole löytänyt oikeita kaavoja tai leikkauslinjoja valmiista kaavoista, ota yhteyttä, valmistan kaavat sinun mitoillesi.

Ompelimolle tulee suuremmat tilat ja valmistajan kaikkia Sinivuokko-tuotteita pääsee hypistelemään helpommin kaupassa. Muista myös katsoa jälleenmyyjät.

Löysin täydellisen tilan ja sijainnin Pikku-Huopalahdesta, Helsingistä. Viimeiset kaksi vuotta ompelimon asiakaskuntani ovat koostuneet ympäri pääkaupunkiseudun, Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta sekä myös pidempääkin tulleilta. Kiitos teille asiakkaat, olette tehneet unelmani mahdolliseksi. Sijainti on keskeisellä alueella tulla helposti omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hämeenlinnanväylä, Mannerheimintie, Vihdintie reitit, pääsee helposti liikkeeseeni. Koko korppaanmäentien tie on parkkikiekolla pysäköitävää tilaa. Raitiovaunu nro 10 kulkee liikkeen edestä.

Löysin tilat syyskuussa ja arvioin silloin että pääseen jo muuttamaan niin että avaan kaupan 1.11. Harmikseni, tilasta löytyi kosteusvaurio, joten alkoi heti keittiö ja wc remontti.  Kaupan avaaminen siirtyy kuukaudella. Tosin takaosan wc ja keittiötilasssa humisee kuivaajat vielä joulukuunkin, mutta se ei työn tekoa haittaa. Olen tyytyväinen että löydettiin kostausvaurio heti alkuun, että pääsee remontoimaan ne pois alta.

Suunnitelmissani on avata Design kauppa, sekä Sinivuokko-tuotteille että, muiden suomalaisten brändien tuotteille ompelimon oheen.  Näistä lisää myöhemmin.

Ompelimon ajanvarauskalenteri on auki vuodelle 2019. Mikäli sinulla on häät tai muut juhlat tulossa tai olet kiinnostunut muusta vaatteen teettämisestä. Ota yhteyttä ja varaa aikasi tästä.

Nähdään 1.12.2018 lähtien. Tervetuloa!Design Sinivuokko Ompelimo Helsinki Korut Avainlippu

Iloisin terveisin, Sini ❤

 

Ompelimo & Korut

Design Sinivuokko

Korppaanmäentie 21 AL3

00300 HELSINKI

0407610524

http://www.designsinivuokko.com

http://www.sinivuokko.fi

 

 

Tervetuloa Design Sinivuokon blogin sivuille!

Ihan ensimmäisenä haluaisin esittäytyä. Nimeni on Sini Eronen ja olen Design Sinivuokon perustaja ja yrittäjä. Design Sinivuokko on ompelimo, jossa teen mittatilauksena asiakkaille vaatteita sekä korjausompelua. Lisäksi valmistan tuotemerkillä SINIVUOKKO- koruja.

“24. huhtikuuta, neljä vuotta siitä, kun Rana Plazan vaatetehdas romahti Bangladeshissa. 1 133 ihmistä kuoli ja yli 2 000 ihmistä loukkaantui. Siksi joka vuosi tehdasrakennuksen romahduksen vuosipäivän yhteydessä vietetään vaatevallankumousta.”

Vaatevallankumouksella ihmiset eri puolilta maailmaa kysyivät vaatemerkeiltä “Who made my clothes?” Tällä haluamme vaateteollisuuteen vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.”

Kuvassa pitelen “I made your clothes”- kylttiä. Halusin olla myös mukana.

IMG_20170428_181312

Hei! Nimeni on Sini Eronen ja valmistan sinulle mittatilauksena vaatteet.