SINIVUOKKO- Vastuullinen korumerkki

WWW.SINIVUOKKO.FI

Rekisteröity tuotemerkki Sinivuokko.

Sinivuokko kertoo tarinaa vahvoista ja herkistä naisista. Ketkä puolustavat sitä, mihin uskovat.

Dare to be you.

Vastuullisesti.

Ajatellen kestävämpää huomista.

#showyournature

Sinivuokko tuotteiden jokainen kulma ja kaarre koruissa on valmistettu käsin intohimolla ja rakkaudella työtä kohtaan. Niin suunnittelussa, kuin valmistuksessa voit tuntea lempeän tuulen vireen, raikkaan luonnon sekä suomalaisen designin ja työn. Kevyet materiaalit koruissa takaavat mukavan käyttökokemuksen. 

Sinivuokko tuotteet valmistetaan suurella rakkaudella alusta loppuun käsin.

Materiaaleina käytetään kierrätettyjä vegaani pohjaisia kankaita sekä nahkaa. Ompelimon ja jalkineteollisuuden ylijäämä nahkaa sekä suomalaista poron ja lampaan nahkaa.

Sinivuokon DNA- on kierrätysmateriaalit, suomalainen nahka, Avainlippu-merkki, tieto materiaalien alkuperästä, suomalaisuus, eettisyys, ajattomuus sekä zero waste-käyttö. Esimerkiksi verkkokaupasta löydät jokaiselle tuotteelle ja värille materiaalin alkuperän. Sinivuokko käyttää ompelujätteet uusiksi. Myös pakkaus tarvikkeet ovat jo uudelleen käytetty.

Tuotteiden valmistusprosessi kierrätysmateriaalia käyttäen:

Kierrätysnahat leikataan vanhoista rikki menneistä tuotteista, joita halutaan käyttää uudelleen. Nahka pestään aina, koska ihossa oleva rasva on saattanut jäädä kiinni aikaisemmassa käytössä. Nahka kuivatetaan venyttämällä uudestaan muotoonsa. Silitetään suoraksi. Näin materiaalit ovat valmiit käytettäviksi uusiokäyttöön hygieenisesti vaatteiksi tai koruiksi. Tuotteet työstetään ja leikataan käsin.

”Tilaan korujen osat suomalaisista vastuullisista tukuista turvaamaan materiaalien oikeellisuuden ja allergiaherkkyyden. Koruissa käytetään ruostumatonta terästä eli kirurginterästä, joka on erittäin allergiaystävällinen. Olen itse herkkä korujen metalleille ja ruostumatonta terästä on turvallista käyttää. Siksi valitsin tämän mallistoon viisi vuotta sitten.”

-Sini kertoo.

”Olen erittäin kiitollinen ja ylpeä vastuullisesta Sinivuokko-tuotemerkistä, jonka arvot ja vastuullisuuden haluan pitää jatkossakin korkeimmalla jalustalla.”

– Sini jatkaa.

Sinivuokko tukee #slowfashion hidasta muotia ajatusmallia. Tuote, joka kestää sekä käyttöä, että aikaa. Malliston tavoitteena on olla niin ajaton kuin mahdollista, jotta koruja voisi käyttää vuodenajasta ja vuodesta toiseen.

On kestämätöntä ajatella tarvitsevansa koko ajan uutta. Ajatusmallina laatu, materiaali ja kestävyys. Kuluttajat ovat yhä tiedostavampia tuotteiden tekijöistä, missä tehdään ja mitä tehdään. – Vastuullisempaa on kuluttaa ja tiedostaa mistä materiaalit ovat peräisin, millaista työvoimaa käytetään ja missä tuotteet valmistetaan.

Siksi Sinivuokko haluaa tehdä tuotteita vastuullisesti kierrätysmateriaaleja käyttäen, roskasta uutta, suomalaista työtä tukien sidosryhmissä sekä käyttää suomalaista nahkaa ennemmin kuin ulkomailta tuotuna. Avainlippu merkin – Osta työtä Suomeen arvoilla, jotta työllistetään suomessa ja verorahat jäisivät Suomeen.

Avainlippu merkki on myönnetty Sinivuokolle vastuullisesta suomalaisesta työstä. Jo neljättä vuotta putkeen. https://suomalainentyo.fi

Myös Osta vastuullisesti-sivusto ovat kuratoineet Sinivuokko- tuotteet. Pääsimme mukaan Vastuulliseen valikoimaan. https://www.ostavastuullisesti.fi/

Kiitos, että valitsit Sinivuokon.

Kestävämmän ja vahvan huomisen luonnon inspiroimana.

Verkkokauppaan pääset tästä www.sinivuokko.fi

Sinivuokko-kivijalka liike sijaitsee Helsingin Pikku-Huopalahdessa.

Tervetuloa!

Ompelimo & Design kauppa Sinivuokko

Korppaanmäentie 21 AL 3, 00300 Helsinki.

Pikku-Huopalahti

OMPELIMO & KORUT

Facebook & Instagram

@ateljeompelimo.sinivuokko

@sinivuokko.fi

——————————————-

www.designsinivuokko.com

www.sinivuokko.fi

🍂

WWW.SINIVUOKKO.FI

+

ONHAN SIINÄ AVAINLIPPU?

Meillä on.

Design Sinivuokolle on myönnetty Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä.

Sinivuokko- tuotteet valmistetaan suomalaisesta nahkasta ja vegaaninahkasta. Kierrätysmateriaalit noudetaan tai tilataan yhteistyökumppaneilta Suomesta.

Sinivuokko- hääpukumalliston materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja, joissa käytetään toisille roskaksi jääneitä verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja. Kaikki kierrätysmateriaalit pestään ennen tuotteen valmistamista, myös nahkat. Vanhoista nahkahousuista tai laukusta saattaa Sinivuokon tuotteiden valmistajalla olla sinulle tarina juuri siitä sinun valitsemastasi tuotteesta. Kysy lisää.

This image has an empty alt attribute; its file name is avainlippu_sininen_rgb.png

www.suomalainentyö.fi

www.avainlippu.fi

Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta?

Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa.

Kun haluat tukea suomalaista työtä, OSTA AVAINLIPPU YRITYKSILTÄ.

Avainlippu auttaa kuluttajia valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon.

Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 80 prosenttia. 

Kierrätysmateriaaleista valmistettu Rakkaus-Princessa hääpuku. Etuosaan on valmistettu yli 180 tylli kukkaa.
Hääpuku mallistosta löytyy monen eri tyylistä ja mallista uniikkia pukua.
Suomalaisesta poron ja lampaan nahkasta sekä kierrätysnahkasta valmistettuja koruja ja asusteita. Myös vegaanituotteet
http://www.sinivuokko.fi

www.sinivuokko.fi

www.designsinivuokko.com

Ompelimo & Design kauppa Sinivuokko

Korppaanmäentie 21, 00300 HELSINKI (Pikku-huopalahti)

0407610524

info@sinivuokko.fi

Design Sinivuokko muuttaa Helsinkiin

Sinivuokko muuttaa uusi osoite-cropHei,

On tullut aika ottaa uusi nousu portaissa kohti suurta haavetta ja muuttaa uusiin liiketiloihin. Avajaiset ovat lauantaina 1.12.2018. Siitä lisää Instagram ja Facebook postauksissa. Seuraathan jo? @designsinivuokko @sinivuokko.design

Uusille asiakkaille tiedoksi, että tarjoan ompelimo palveluita vaatteiden mittatilauksille, hää-, juhla ja arkivaatteet sekä muutos-, ja korjaustyöt. Arvostan suuresti mikäli haluat teettää tuotteen kierrätysmateriaalista. Onko sinulla vanha pitsi kaitaliina tai verhot kaapissa, joilla on tunne arvoa ja niistä voisi valmistaa jotain uutta? Ompelimosta löytyy myös kierrätysmateriaaleja.

Myös kaavojen suunnittelu ja toteutus. Eli mikäli haluat itse ommella, muttet ole löytänyt oikeita kaavoja tai leikkauslinjoja valmiista kaavoista, ota yhteyttä, valmistan kaavat sinun mitoillesi.

Ompelimolle tulee suuremmat tilat ja valmistajan kaikkia Sinivuokko-tuotteita pääsee hypistelemään helpommin kaupassa. Muista myös katsoa jälleenmyyjät.

Löysin täydellisen tilan ja sijainnin Pikku-Huopalahdesta, Helsingistä. Viimeiset kaksi vuotta ompelimon asiakaskuntani ovat koostuneet ympäri pääkaupunkiseudun, Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta sekä myös pidempääkin tulleilta. Kiitos teille asiakkaat, olette tehneet unelmani mahdolliseksi. Sijainti on keskeisellä alueella tulla helposti omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hämeenlinnanväylä, Mannerheimintie, Vihdintie reitit, pääsee helposti liikkeeseeni. Koko korppaanmäentien tie on parkkikiekolla pysäköitävää tilaa. Raitiovaunu nro 10 kulkee liikkeen edestä.

Löysin tilat syyskuussa ja arvioin silloin että pääseen jo muuttamaan niin että avaan kaupan 1.11. Harmikseni, tilasta löytyi kosteusvaurio, joten alkoi heti keittiö ja wc remontti.  Kaupan avaaminen siirtyy kuukaudella. Tosin takaosan wc ja keittiötilasssa humisee kuivaajat vielä joulukuunkin, mutta se ei työn tekoa haittaa. Olen tyytyväinen että löydettiin kostausvaurio heti alkuun, että pääsee remontoimaan ne pois alta.

Suunnitelmissani on avata Design kauppa, sekä Sinivuokko-tuotteille että, muiden suomalaisten brändien tuotteille ompelimon oheen.  Näistä lisää myöhemmin.

Ompelimon ajanvarauskalenteri on auki vuodelle 2019. Mikäli sinulla on häät tai muut juhlat tulossa tai olet kiinnostunut muusta vaatteen teettämisestä. Ota yhteyttä ja varaa aikasi tästä.

Nähdään 1.12.2018 lähtien. Tervetuloa!Design Sinivuokko Ompelimo Helsinki Korut Avainlippu

Iloisin terveisin, Sini ❤

 

Ompelimo & Korut

Design Sinivuokko

Korppaanmäentie 21 AL3

00300 HELSINKI

0407610524

http://www.designsinivuokko.com

http://www.sinivuokko.fi

 

 

Tervetuloa Design Sinivuokon blogin sivuille!

Ihan ensimmäisenä haluaisin esittäytyä. Nimeni on Sini Eronen ja olen Design Sinivuokon perustaja ja yrittäjä. Design Sinivuokko on ompelimo, jossa teen mittatilauksena asiakkaille vaatteita sekä korjausompelua. Lisäksi valmistan tuotemerkillä SINIVUOKKO- koruja.

“24. huhtikuuta, neljä vuotta siitä, kun Rana Plazan vaatetehdas romahti Bangladeshissa. 1 133 ihmistä kuoli ja yli 2 000 ihmistä loukkaantui. Siksi joka vuosi tehdasrakennuksen romahduksen vuosipäivän yhteydessä vietetään vaatevallankumousta.”

Vaatevallankumouksella ihmiset eri puolilta maailmaa kysyivät vaatemerkeiltä “Who made my clothes?” Tällä haluamme vaateteollisuuteen vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.”

Kuvassa pitelen “I made your clothes”- kylttiä. Halusin olla myös mukana.

IMG_20170428_181312

Hei! Nimeni on Sini Eronen ja valmistan sinulle mittatilauksena vaatteet.