SINIVUOKKO vastuullinen korumerkki kotimainen korumerkki

SINIVUOKKO- Vastuullinen korumerkki

Vastuullinen korumerkki on läpinäkyvä.korvakorut tappi nappi luontokorut vegaani kangas sinivuokko (2)

Ompelimoon tulevasta jo uusiokäytetystä kierrätys materiaalista valmistetaan asiakkaille vaate, jonka leikkuuylijäämästä valmistetaan koruja ja hiuspanta kukka pantoja. Materiaaleina käytetään kierrätettyjä vegaani pohjaisia kankaita sekä nahkaa. Ompelimon ja jalkineteollisuuden ylijäämä nahkaa sekä suomalaista poron ja lampaan nahkaa.

Kangas korut ovat vaatteiden leikkuujätettä, ylijäämämateriaalia joka menisi muuten roskiin. Näistä roska paloista valmistan kangaskukka koruja ja hiuspantoja.

Sinivuokko tuotteiden jokainen kulma ja kaarre koruissa on valmistettu käsin intohimolla ja rakkaudella työtä kohtaan. Niin suunnittelussa, kuin valmistuksessa voit tuntea lempeän tuulen vireen, raikkaan luonnon sekä suomalaisen designin ja työn. Kevyet materiaalit koruissa takaavat mukavan käyttökokemuksen.

Sinivuokon DNA- on kierrätysmateriaalit, ylijäämäroska, suomalainen nahka, Avainlippu-merkki, tieto materiaalien alkuperästä, suomalaisuus, ekologinen, eettisyys, ajattomuus sekä zero waste-käyttö. Esimerkiksi verkkokaupasta löydät jokaiselle tuotteelle ja värille materiaalin alkuperän. Sinivuokko käyttää ompelujätteet uusiksi. Myös pakkaus tarvikkeet ovat jo uudelleen käytetty.

Vastuullinen korumerkki Sinivuokko tuotteet valmistetaan suurella rakkaudella alusta loppuun käsin.

 

verkkokauppa Sarastus kangas kukka korut sinivuokko kierrätysmateriaalit ylijäämämateriaalitKankainen kukkapanta Sinivuokko ompelimon ylijäämä materiaaleista ja kierrätysmateriaaleista mallin päässä. Sinivuokko Kangas kukkapanta kierrätetyistä ja ompelimon ylijäämä materiaaleista.

 

Tuotteiden valmistusprosessi kierrätysmateriaalia käyttäen:

Asiakkaalle valmistettu vaate, jonka materiaalista leikkuu ylijäämistä jäämä roska käytetään mahdollisesti uusio käyttöön kangaskukka tuotteisiin. Kangas kukka korvakorut ja hiuspanta valmistuvat kierrätetyistä materiaaleista, joista valmistetaan asiakkaalle vaate ja tämän leikkuujätteestä vielä palat käytetään korujen tekoon. Voidaan puhua kolmin kertaisesta kierrätyksestä. Kuinka ekologista ja yritykselle välillä hyvin haastavaa!

Kierrätysnahat leikataan vanhoista rikki menneistä tuotteista, joita halutaan käyttää uudelleen. Nahka pestään aina, koska ihossa oleva rasva on saattanut jäädä kiinni aikaisemmassa käytössä. Nahka kuivatetaan venyttämällä uudestaan muotoonsa. Silitetään suoraksi. Näin materiaalit ovat valmiit käytettäviksi uusiokäyttöön hygieenisesti vaatteiksi tai koruiksi. Tuotteet työstetään ja leikataan käsin.

”Tilaan korujen osat suomalaisista vastuullisista tukuista turvaamaan materiaalien oikeellisuuden ja allergiaherkkyyden. Koruissa käytetään ruostumatonta terästä eli kirurginterästä, joka on allergiaystävällinen. Olen itse herkkä korujen metalleille ja ruostumatonta terästä on turvallista käyttää. Siksi valitsin tämän mallistoon vuonna 2016.”

-Sini kertoo.

”Olen erittäin kiitollinen ja ylpeä vastuullisesta Sinivuokko-tuotemerkistä, jonka arvot ja vastuullisuuden haluan pitää jatkossakin korkeimmalla jalustalla.”

– Sini jatkaa.

Sinivuokko tukee #slowfashion hidasta muotia ajatusmallia. Tuote, joka kestää sekä käyttöä, että aikaa. Malliston tavoitteena on olla niin ajaton kuin mahdollista, jotta koruja voisi käyttää vuodenajasta ja vuodesta toiseen. Tässä Sinivuokko on onnistunut todella hyvin, kiitos asiakkaat!

Kuitenkin, on kestämätöntä ajatella tarvitsevansa koko ajan uutta. Ajatusmallina laatu, materiaali ja kestävyys. Kuluttajat ovat yhä tiedostavampia tuotteiden tekijöistä, missä tehdään ja mitä tehdään. – Vastuullisempaa on kuluttaa ja tiedostaa mistä materiaalit ovat peräisin, millaista työvoimaa käytetään ja missä tuotteet valmistetaan.

Siksi Sinivuokko haluaa tehdä tuotteita vastuullisesti kierrätysmateriaaleja käyttäen, roskasta uutta, suomalaista työtä tukien sidosryhmissä sekä käyttää suomalaista nahkaa ennemmin kuin ulkomailta tuotuna. Avainlippu merkin – Osta työtä Suomeen arvoilla, jotta työllistetään suomessa ja verorahat jäisivät Suomeen.

Avainlippu merkki on myönnetty Sinivuokolle vastuullisesta suomalaisesta työstä. Jo vuodesta 2017. https://suomalainentyo.fi

Myös Osta vastuullisesti-sivusto ovat kuratoineet Sinivuokko- tuotteet. Pääsimme mukaan Vastuulliseen valikoimaan. https://www.ostavastuullisesti.fi/

Kiitos, että valitsit vastuullinen korumerkki Sinivuokon.

Kestävämmän ja vahvan huomisen luonnon inspiroimana.

Verkkokauppaan ostamaan vastuullinen korumerkki tuotteita www.sinivuokko.fi

 

Sinivuokko-kivijalka liike sijaitsee Helsingin Pikku-Huopalahdessa

Vastuullinen korumerkki. Rekisteröity tavaramerkki Sinivuokko.

Sinivuokko kertoo tarinaa vahvoista ja herkistä. Ketkä puolustavat sitä, mihin uskovat. Vastuullisesti. Ajatellen kestävämpää huomista.

 

Seuraatko Sinivuokko korutiliä Instagramissa?   

Seuraatko Sinivuokko ompelimon Instagramia?

Istuta juuresi kestävämpään huomiseen ja tilaa tästä uutiskirje.

Tästä takaisin Blogi osioon, josta löydät kaikki artikkelit.

Lehti korvakorut musta väri kaksi lehteä sinivuokko kotimainen korumerkki Pitkän malliset sirot verso musta väriset korvakorut Pitkän malliset sirot verso ruusukulta musta väriset korvakorut

  • Vastuullinen korumerkki

Jaa tämä artikkeli