OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

Sinivuokko korut

Käsintehdyt Sinivuokko korut kierrätys- ja ylijäämä materiaaleista

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Sinivuokko- korut ja asusteet ovat käsin valmistettu ekologisista materiaaleista. Materiaaleina käytämme ompelimon- ja jalkineteollisuuden ylijäämä sekä kierrätysmateriaaleja kankaasta ja nahkasta.  Vegaani mallisto ylijäämä materiaaleista, jotka olivat jo aikaisemmin kierrätetty.

Jokainen nahkapala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat.

Design Sinivuokolle on tärkeää kestävät ja laadukkaat materiaalit, läpinäkyvyys tuotantoketjussa materiaalien alkuperää myöten.

Katso uusi mallisto!

Ompelimon leikkuuylijäämästä valmistettuja koruja.

Jo entuudestaan kierrätetyt materiaalit tulevat ompelimoon yhteistyössä kierrätyskeskuksen kanssa, jonka leikkuujätteestä valmistetaan kangaskukkia koruiksi.

Täältä pääset tuleviin myyntitapahtumiin
Sinivuokko jälleenmyyjät. Jälleenmyyjähaku! Olisiko Sinivuokko teidän valikoimiin vastuullinen valinta?

 

Tänäkin vuonna Sinivuokko valmistaa tuotteet kestävän kehityksen periaatteella. Varmistan omien arvojeni mukaan, että Sinivuokko toimii tavalla, joka on yhtä tuotemerkki arvojemme kanssa.

–  SINI ERONEN –

Materiaaleina käytämme kierrätystekstiileinä vegaani pohjaisia kankaita sekä nahkaa. Ompelimon ja jalkineteollisuuden ylijäämä nahkaa sekä suomalaista poron ja lampaan nahkaa.

Verkkokaupasta löydät väreittäin materiaalin alkuperän.

Tervetuloa ostoksille design kauppaan Pikku-Huopalahteen!

Myymälässä myös muiden suomalaisten pienyrittäjien tuotteita myynnissä!

Oletko miettinyt, että haluaisit tukea Suomessa valmistettujen, eettisten ja ekologisten tuotteiden brändejä ? Ja vielä lisäksi, että materiaalit ostetaan Suomen tukuista, jolloin mekin työllistämme ja verorahat jäävät Suomeen #avainlippu #avainlippuyritys
.
Tee hyvää ja #suosisuomalaista
Hanki nyt omasi Sinivuokosta 💛

Kauppias! Jälleenmyyjähaku!

Oletko kiinnostunut tuotteiden jälleenmyynnistä tai muusta yhteistyöstä?

Tiedätkö täydellisen kaupan johon Sinivuokot sopisi?

sinivuokko-lehti-korvakorut kierrätyskorut-kierrätysmuoti-