Mittatilauspuku sinun toiveiden  mukaan. Vastuullinen hääpuku ekologisesti.

Mittatilauspuku on haave ja toive vaatteesta, jota ei saa kaupoista. Se voi myös olla paikallisen yrityksen tukemista ja laadukkaamman kankaan metsästämistä. Sinulla on ehkä oma kangas ollut varastossa, josta olet pitkään halunnut teettää sen unelmien mittatilauspuvun. Ehkä ompelimon hyllyissä olevat kierrätetyt kankaat ovat kuin aarreaitta ja siellä luovuus lähtee laukkaamaan?

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku.

Mittatilauspuvun suunnittelu ja myös valmistus ovat aina yhteistyötä asiakkaan kanssa. Lähetä ideakuvasi ja toiveesi minulle mahdollisimman yksityiskohtaisesti, niin voin antaa tarjouksen. Mainitse myös puvun haluttu valmistusaika. Mikäli sinulla ei ole tarkkoja toiveita tai varmuutta asiasta, ne rakentuu konsultaatiossa kun tapaamme ensimmäisen kerran.

Mainitse puvun toivottu väri, mikäli toivot kankaiden olevan kierrätetty. (Kerään halutut värit ja materiaalit hyllyiltä valmiiksi.) Voit tuoda myös omat kankaat. Pukujen värjäykset ja maalaukset onnistuu myös häiden jälkeen. Mainitsethan tämän, mikäli olet kiinnostunut, jotta osaan ottaa huomioon materiaalin valinnan.

Konsultaatiossa, ensimmäisessä suunnittelu tapaamisessa, kun tapaamme ensimmäisen kerran. Valitaan kankaat puvun malliin ja sovitaan yksityiskohdat sekä otetaan mitat.

Mittatilaustyön hinnat hinnastossa ovat alkaen hintoja. Lisäkustannuksia saattaa tulla esimerkiksi yksityiskohdista, (taskut, pitsin lisäys käsin) materiaalista, mallista, riippuen paljonko on lisä saumoja ja työtä.

Heräsikö lisää kysymyksiä? Autan sinua mielelläni. Sinivuokko on ompelimo Helsingissä.

Otathan huomioon, että mittatilaustöistä peritään 40% aloitusmaksu arvioidusta sovitusta työn hinnasta sekä mahdolliset kankaat.  Loppulaskun voi maksaa erissä. (laskutuslisä 20€ /2 maksu)

Mikäli vaatteiden mittatilaukset perutaan konsultaation/ajanvarauksen jälkeen.  Konsultaatiomaksu peritään. (1tunti 60€) (Joka sisältää kierrätyskankaiden sekä tilauskankaiden esille ottaminen ja etsiminen, juuri sinun pukuusi. Mittojen otto ja pukusi suunnittelu.) Mikäli puku peruutetaan aloitusmaksun maksun jälkeen, aloitusmaksua, tilattuja kankaita ja tehtyä työtä ei makseta takaisin.

Työt arvioidaan yksittäisesti. Minimi veloitus 10€. Tuntihinta 60€/tunti.

——

Sitten vain unelmat paperille ja ota yhteyttä. Valmistan puvun sinulle mielelläni.

Hääpuvun teettäminen on paljon enemmän kuin hääpuvun ostaminen. Pääset seuraamaan atelje-puvun valmistusta vaihe vaiheelta sovituksissa.

Mittatilauspuku vastuullisena ja ekologisena?

Meille on ensiarvoisen tärkeää vähentää vaatteiden valmistamisen ympäristökuormitusta, jonka vuoksi materiaalivalinnoissamme ekologisuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä. 

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku, jonka valmistus ei vaadi uusien raakamateriaalien käyttöä.  Ompelimosta löydät laajasta valikoimasta laadukkaita uusiokäytettyjä kierrätyskankaita sekä vintage pitsikankaita ja pitsejä. Suunnitellaan yhdessä pukusi. Kankaista on mahdollista saada puku moneen eriin tyyliin.

Vuorikankaat ja vetoketjut tilaamme suurimmaksi osin kotimaisista tukuista. Haluamme työllistää Suomessa kotimaista työtä. Meillä on Avainlippu-merkki.

GALLERIA

ASIAKASTILAUKSET

Mittatilaus hääpuku. Kevyt korsetti alla. Sifonki helma ja kahta eri pitsiä yläosassa. Puvun yläosaan sivuille lisättiin 3d ruusukulta kukka pitsiä.

Elisa
Kuvaaja: Annimaria photography

Luonnonvalkoinen kevyt ja pehmeä veluuri kangas hääpukuun mittatilauksena. Pitkät hihat ja pieni laahus.

Kuvaaja Jukka Alasaari

Mittatilauksena kaksiosainen puku, housuhame ja paita pitkillä viitta hihoilla. Materiaalina kevyt viskoosi-puuvilla sifonki.

Mittatilaustyönä musta pellavainen puku kierrätys materiaalista. Korsetti yläosa, käsivarren päälle laskeutuva hihake nauha ja edessä helmassa halkio.
 
Mittatilaustyönä valkoinen liivi mustilla napeilla kierrätetystä kankaasta sekä valmis housupuvun takki muokattiin sopivaksi. 

Musta paljetti kotelomekko taskuilla mittatilauksena Tialle. Rintakoru, rusetti ja laukku lisätilauksena.

MAALATTU PUVUN HELMA JA MITTATILAUKSENA HÄÄPUKU:

Asiakkaan toiveesta maalattiin helma hänen lempi väreillään. Lisäksi helmaan painettiin halutuilla maalin väreillä painetut koirien tassut, hänen koiriensa tassunjäljistä. Vesiliukoinen maali joka kiinnitettiin kankaaseen silittämällä. Maalauksesta tuli pesun kestävä.

Puku rakennettiin asiakkaan tuomasta hänelle pienemmästä hääpuvun aihiosta jota käytettiin materiaalina puvun pohjaan.  Korsetti yläosa nyörityksellä ja leveä luonnonkuituinen kierrätetty kangas, johon tehtiin maalaus värit. Helma on maalattu kolmeen kertaan, jolloin saatiin eri värien kerrokset esille elävyydellä.

Hääpuku värjäyksestä lisää blogi kirjoituksesta. Kurkkaa mitä tehty hääpuvuille.

Vaatteiden mittatilaus hääpuku maalattu puku maalaus kankaaseen puku sinivuokko. (16)

Oletko miettinyt että haluaisit teettää vaatteen itsellesi? Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan mahdollisuuksista.

vaatteiden-mittatilaus-ompelimo-helsinki-design-sinivuokko-asiakas paljettimekko
Tia. Musta paljetti kotelomekko taskuilla.

Sinivuokko tuotteet löydät täältä