OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

Hinnasto

Vaatteen mittatilaus, muokkaus vai korjausompelu?

Ota rohkeasti yhteyttä.

Hääpuvun mittatilauksessa. Lähetä ideakuvasi ja toiveesi minulle niin voin antaa alustavan tarjouksen. Tarkan hinnan osaan kertoa sinulle suunnittelu vaiheessa, kun tapaamme ensimmäisen kerran. Valitaan malli, kankaat ja sovitaan yksityiskohdat.

Tarkemmat tiedot vaatteen mittatilauksesta.

Korjausompelu ja muokkausompelu työt Alkaen hinnasto:

Tuothan vain puhtaita vaatteita korjaukseen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% sekä käytettävät langat. Hintoihin lisätään muut mahdolliset materiaalit.

Hinnat ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Ota yhteyttä ja varaa suunnittelu aika tai tule käymään aukioloaikojen puitteissa.

Ajanvarauksella pystyn palvelemaan asiakasta parhaiten.

Sinivuokko on pienentänyt ja lyhentänyt vapaasti sisään tulleita walk in-aukioloaikoja huomattavasti vuosien saatossa.

Ajanvarauksella pystyn palvelemaan asiakasta parhaiten ja tämä myös helpottaa omaa työtäni organisoimalla työpäivän napakasti, sillä kaikki työt on kyettävä tekemään laadukkaasti ja virheettömästi myös kiireessä.

Tällöin yrittäjän ajanhallinta ja työn organisointi työpäivän aikana pysyy hyvin hallussa sillä, jokainen teistä asiakkaista on tärkeä ja ansaitsee tulla kohdatuksi yksilöllisesti.

Suurimman osan viikosta liikkeen ovet ovat lukossa. Olen kuitenkin paikalla jokainen arkipäivä ja riippuen sovituksista myös lauantaina. Puhelimen soidessa pyrin mahdollisuuksien mukaan aina vastaamaan.

Palvelu aikoja pyrin tarjoamaan kaikille palvelua haluaville, toimitusajat vaihtelevat kysynnän mukaan. Sähköpostia lähettämällä tai soittamalla saat kuitenkin aina tiedon, millä aikataululla ehdin auttamaan. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa uutiskirje tästä

 

Ompelimo ja korumerkki Sinivuokko on metsien ja pellon reunalla kasvanut kotimainen yritys, joka rakentaa kestävämpää huomista. Hääpukumallisto ja uniikit puvut ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Näiden vaatteiden leikkuu ylijäämästä puhkeaa kukkaan kangaskorut. Uniikki mittatilauspuku, rikki mennyt vaate kaipaa korjausompelua tai muokkausompelu vaatteelle. Annetaan uusi elämä vaatteelle ja tehdään unelmistasi totta. Vastuullisesti.

Ompelimo yrittäjä helsingistä.

Sini Eronen

Ompelimo Design Sinivuokko ​

Korppaanmäentie 21
00300 Helsinki

0407610524
info@sinivuokko.fi