OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

Ompelupalvelu

 

Hääpuku, juhlapuku ja arkivaate.

Muokkaus- ja  korjausompelupalvelut vaatteille. 

 

OMPELUPALVELU

Sinivuokosta voit helposti löytää apua kaikkiin ompeluun liittyviin tarpeisiin. Etsitkö laadukasta palvelua vaatteiden suunnittelulle ja toteutukselle? Valmistan mittatilauspuvun, muokkausompelun ja korjausompelutyöt kaikkiin vaatteisiin arki, juhla ja hääpukuihin.

Ompelualan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikkiin vaatteiden ompeluun liittyviin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten vaatteiden suunnittelu ja toteutus tai muokkaus- ja korjausompelutyö. 

Ompelimo ja korumerkki Sinivuokko on metsien ja pellon reunalla kasvanut kotimainen yritys, joka rakentaa kestävämpää huomista. Hääpukumallisto ja uniikit puvut ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Näiden vaatteiden leikkuu ylijäämästä puhkeaa kukkaan kangaskorut. Uniikki mittatilauspuku sinulle. Tehdään unelmistasi totta. Vastuullisesti.

Ateljeesta löydät suomalaisten tuotemerkkien koruja ja asusteita, niin juhlaan kuin arkeen. Ompelimon palvelut ja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista koruja.

Hääpuku mittatilauksesta sekä hääpuvun muokkauksesta löydät lisää infoa ylhäällä olevien kuvien takaa. 

Hääpuku malliston uniikit puvut ovat valmistettu kuvauksiin ja messuille ja malliston materiaaleina on käytetty kierrätettyjä materiaaleja esimerkiksi verhoja, pöytäliinoja ja päiväpeittoja. Ompelimosta löytyy laaja valikoima tarkkaan valikoituja ja laadukkaita vanhoja pitsiverhoja yms.

Mittatilausvaatteet ovat räätälöity yksilöllisesti mittojesi mukaan. Istuva ja mukava puku on merkittävä osa hetkeä ja päivääsi.

Valitse Sinivuokko, jos haluat loistaa kauniina istuvassa puvussa tärkeänä päivänäsi. Tärkeintä on, että asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja että vaatteet istuvat täydellisesti päällesi, joten voit nauttia hetkestä yksilöllisessä ja tyylikkäässä puvussa.

Kuinka voin olla avuksi? Autan sinua mielelläni. OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA.

Suunnittelua, ompelua ja vastuullisia materiaaleja

Ompelimo ja koruvalmistaja Pikku-Huopalahdessa Helsingissä, jossa ompelukoneen takana tekee töitä Sini Eronen.

Suunnittelen ja valmistan monipuoliset ompelupalvelut vaatteiden mittatilaustyöt, muutostyöt ja korjausompelut. Yksilöllisiä naisten vaatteita asiakkaan toiveiden mukaan, arkeen ja juhlaan. Hääpuku, juhla- ja arki pukeutumista asiakasta kuunnellen.

Intohimoni on luoda toinen elämä erilaisille materiaaleille. Parasta on käyttää vanhoja pitsi ja valoverhoja kirpputorilta tai mummon varastosta. Käytän erittäin mielelläni second hand kierrätettyjä kankaita ja luon niistä uutta, uuden elämän. Ompelimossa on kierrätyskankaiden  valinnanvaraa tilauskankaiden lisäksi, myös asiakas voi tuoda oman kankaan.

Ompelimo yrittäjä helsingistä.
Ompelimo Atelje Sinivuokko vaatteiden mittatilaus muokkaus

Sinivuokko valmistaa uniikit puvut Second Chance hääpukumallistoonsa kierrätysmateriaaleista. 

Vanhat verhot, pitsiliinat ja tyynyt saavat uuden elämän ❤

Nämä puvut ovat kuvaus-, sovitus ja näytöspukuja, joita myös vuokrataan. Näitä pukuja pääset näkemään ateljeessa sekä esimerkiksi häät-messuilla näytöksissä. 

Puvut ovat vuokrattavissa sekä myynnissä Sinivuokko ateljeessa. Kysy lisää vuokrauksesta.

Valmistan mittatilauksena asiakkaille uniikit puvut kierrätysmateriaaleista yhteistyössä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa. Ompelimosta löytyy laaja valikoima tarkkaan valikoituja ja laadukkaita vanhoja pitsiverhoja, valoverhoja yms.

”Teen useita pukuja vuodessa kierrätysmateriaaleista asiakkaille. Jokainen puku on uniikki joka on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa.
Voit tuoda joko oman kankaasi tai valita ompelimon valikoimasta. ”

Kierrätys materiaalit käyn läpi aina perinpohjin. Niin veto lujuuden kestävyys kuin mahdollisten auringon polttamien ja tahrojen tarkistaminen. Pesun kautta ne tulevat aina leikkuu pöydälle. – Sini

Design Sinivuokolle on tärkeää kestävät ja laadukkaat materiaalit, läpinäkyvyys tuotantoketjussa materiaalien alkuperää myöten.