Muokkausompelu

Tarjoamme monipuolisia korjaus- ja muokkausompelu palveluja juhla-, morsius-, hääpuku ja arki vaatteisiin.

Onko sinulla vaate joka on mennyt rikki, kaipaako se korjausompelua, parempaa istuvuutta muokkaamalla? Täysin uutta muotoa? Valmistan vaatteiden muokkaus ja korjausompelut.

Välillä sattuu ikävästi, että vetoketju menee rikki takista tai lempimekko käy liian isoksi. Juhlapuku saattaa kiristää tai haluaisit muodonmuutoksen yläosaan. Netistä tilattu mittatilaus morsiuspuku olikin iso pettymys. Tuttu tilanne?

Ompelimossa ammattilainen sovittaa vaatteet kanssasi ja antaa ammattitaitoiset vinkit, miten vaate saadaan istumaan muokkauksella. Sovitusaika on myös työaikaa, se sisältyy hinta-arvioon. Pöydällä katsottuna hinta-arvio on veloitukseton, eli voit rauhassa miettiä haluatko jättää vaatteet ompelimoon työstettäväksi. Lämpimästi tervetuloa!

Tuothan vain puhtaita vaatteita ompelimoon. HINNASTO.

Luitko artikkelin hääpuku  muokkauksesta?

Oletko miettinyt mitä tekisit hääpuvulle häiden jälkeen? Hääpuku muokkauksen koristelut ja hääpuku värjäys.

Seuraatko Sinivuokko ompelimoa Instagramissa? Näet sieltä töitä mitä olen aikaisemmin tehnyt.

 

Parempaa istuvuutta vaatteeseen vai hihojen lisäystä?

 

Haluamme palvella jokaisen morsiamen yksilöllisesti ja joustavasti, morsiamen toiveita kuunnellen. Ompelimon arkeen kuuluu hääpukuja, tylliunelmaa, silkkiä, pitsiä ja nyörityksiä. Voit hyvällä ja luottavaisella mielellä jättää hääpukusi ompelimoon. Ompelimossa morsiuspuvun lyhennykset, kavennukset sekä nyöritykset ja muut morsiuspuvun kaipaamat muokkaukset onnistuvat varmasti ja rautaisella yli 15 vuoden  ammattitaidolla.

Ei ole harvinaista, että ompelimoon soitetaan tuskassa ja kyynel silmässä, koska netistä tilattu unelmien hääpuku ei olekaan sitä mitä luuli ja kaikki tuntuu toivottomalta. Vuosien varrella olemme saaneet lukuisten morsianten pettymyksen kyyneleet vaihtumaan onnen kyyneleisiin, kun puku on lopulta saatu odotettuun unelmien muotoon.

Pitsityöt teemme aina laakaan tai niin että muokkaukset eivät näy valmiissa puvussa. Pitsin helman lyhennykset myös aina kunnioittaen alkuperäistä pukua tai jopa niin halutessasi että helmaan lisätään pitsiä, mikäli halutaan muokkausta.

Varaathan pukusi muokkausajan hyvissä ajoin, ompelimossa on pitkät jonot, jotka jo täyttyvät helmikuussa saman vuoden syksyyn asti. Nopeammat ovat varmistaneet ja varanneet jo edeltävänä vuonna oman aikansa.

Meille tullaan jopa parin tunnin ajo matkan päästä sekä ulkomailta asti. Kiitos! Autan sinua mielelläni ja ymmärrän täysin, että joskus tulee kiire ja aikataulut eivät ole puolellasi, siksi kannattaa soittaa tai laittaa sähköpostia kiireellisimmissä töissä. Ota yhteyttä.

Nyt kun tätä luet ja häänne ovat ensi vuonna, suosittelemme lämpimästi miettimään mittatilauspuvun teettämistä puvun oston ja muokkauksen sijaan.

Morsiuspuvun takaosan levennys.

 
muokkausompelu levennys hääpukuun (1) muokkausompelu levennys hääpukuun (1) muokkausompelu levennys hääpukuun (1)

 

Morsiuspuvun vyötärön kavennus. Pitsit laakaan. Helman lyhennys pitsinnostolla.

 

hääpuku muokkaus pitsipuku hääpuku muokkaus pitsipuku hääpuku muokkaus pitsipuku hääpuku muokkaus pitsipuku hääpuku muokkaus pitsipuku

ompelimo helsinki hääpuku muokkaus mittatilaus (1) ompelimo helsinki hääpuku muokkaus mittatilaus (1) ompelimo helsinki hääpuku muokkaus mittatilaus (1) ompelimo helsinki hääpuku muokkaus mittatilaus (1)

Moni hääpuku tarvitsee pientä tai suurempaa muokkausta tai korjausompelua istuakseen täydellisesti tai unelmien puvun saa myös teettämällä.

 

Eniten työssäni rakastan muokata haasteellisimpia vaatteita, mitä monimutkikkaampi sen parempi. Älä epäröi kysyä onko mahdollista. Vaikka hääpukuja muokkaan suurimman osan vuodesta, ilolla kuitenkin lyhennän housusi lahkeet tai korjaan rikkimenneen sauman. /Sini

Hääpuku muokkaus muokkausompelu