OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Lehti kaulakoru rengas

Lehti kaulakoru rengas kaulakorussa on kolme nahkalehteä päällekkäin, alin lehti koko noin 4cm x 11,5cm.

Alin väri ruusukulta ja sen takaosan väri on musta, keski ja pääli lehden värit ovat unicorn.

Metallirenkaan väri musta tai metallin värinen. Valitse valikosta. Vaijeri renkaassa on kieritettävä lukko. Korunosat eivät sisällä nikkeliä.

 

39,00

Lehti kaulakoru rengas kaulakorussa on kolme nahkalehteä päällekkäin, alin lehti koko noin 4cm x 11,5cm.

 

Alin lehti on ruusukulta ja takaosan väri musta. Keski ja pääli lehden väri on unicorn.

Metallirenkaan väri musta tai metallin värinen. Valitse valikosta.

Vaijeri renkaassa on kieritettävä lukko. Korunosat eivät sisällä nikkeliä.

Ja kyllä, kiitos kysymästä! Saat lehden värit omilla väreilläsi. Tässä kohtaa laita sähköpostia info@sinivuokko.fi. Kiitos!

Muut kauniit kaulakorut lehti mallisena.

 

Lehti kaulakoru rengas ruusukulta unicorn mallin päällä edestä.Lehti kaulakoru rengas ruusukulta unicorn mallin päällä sivusta.Lehti kaulakoru rengas ruusukulta unicorn metalli rengas.Lehti kaulakoru rengas ruusukulta unicorn musta rengas.

 

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

Tilaa uutiskirje tästä.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Rengas väri

metalli, musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti kaulakoru rengas”

Muita luonnon aarteita