OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Kevät korvikset Verso- XL-koko

Kevät korvikset Verso- korvakorun pituus n. 11cm leveys n. 2,5cm + korun osuus 2,5cm. (koukku, silikonistopparit, kaksi rengasta.)

Paino yhdelle korulle vain 3,7 grammaa.

Kevät korvikset Verso -korvakorussa on sekoitus suomalaista poron nahkaa sekä kierrätysnahkaa. Vaaleanpunainen, Painted flower, meren sininen, lila ja mosaic.

55,00

Saatavuus: Varastossa

Kevät korvikset Verso ovat kevyet ja näyttävät värikkäät korut hempeässä värissä.

 

Verso- XL korvakorun pituus n. 11cm leveys n. 2,5cm + korun osuus 2,5cm. (koukku, silikonistopparit, kaksi rengasta.)

Paino yhdelle korulle vain 3,7 grammaa.

 

Kevät korvikset Verso -korvakorussa on sekoitus suomalaista poron nahkaa sekä kierrätysnahkaa. Vaaleanpunainen, Painted flower, meren sininen, lila ja mosaic.

 

Koruosat ruostumatonta terästä. Ei sisällä nikkeliä.

 

Kevät korvikset verso kevään väreissä.

Isot ja kevyet korvakorut mallin päällä.
Verso X-LARGE

 

Hukkuuko korvakorujen kiinnikkeet usein? Tarvitsetko silikonistoppareita?

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

Tilaa uutiskirje tästä.

 

Paino 0,074 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevät korvikset Verso- XL-koko”