OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

KALLA juhla korvakorut

Poimintoja verkkokaupan metsän antimista.

KALLA juhla korvakorut väri on suomalaista poronnahkaa sekä ruskea nauha on tekomokka nauha, jossa korvakorun koukku on kiinni. Niitti. Takaosan väri vaalea beige.

Sopii erinomaisesti juhliin. HAWAIJI väri ja LARGE-koko on 5cm x 11cm + koukku korunosa n. 2cm. (Paino yhdelle korulle vain 4.4 gr)

 

49,00

KALLA juhla korvakorut.

 

Hawaiji väri on suomalaista poronnahkaa sekä ruskea nauha on tekomokka nauha, jossa korvakorun koukku on kiinni. Niitti. Takaosan väri vaalea beige.

 

Sopii erinomaisesti juhla korvakoruksi.

Upea oranssin keltainen HAWAIJI väri ja näyttävä sekä kevyt LARGE-koko on 5cm x 11cm + koukku korunosa n. 2cm. (Paino yhdelle korulle vain 4.4 gr)

 

Korunosat turvallinen ja puhdas kirurgin teräs. Ei sisällä nikkeliä.

Mikäli juhla koruksi sopii muut värit tai pienempi koko kiinnostaa kurkkaa kansio -KALLA-korvakorut- nahka.

Myös roikkuvat kauniit kaulakorut täältä. 

Kalla korvakorut valmistetaan  joko nahkasta tai vegaanimateriaaleista. 

Kalla korvakorut mallin päälläKalla korvakorut sinivuokko kotimaiselta korumerkiltäKotimaiselta korumerkiltä juhla korvakorut kauniin elegantin muotoisena Kalla kukkana.

 

Hukkuuko korvakorujen kiinnikkeet usein? Tarvitsetko silikonistoppareita?

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

 

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

 

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Paino 0,038 kg (kilogramma)
Kiinnitys

Klipsi, Koukku kirurgin teräs, Nappi, Tappi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KALLA juhla korvakorut”

Muita luonnon aarteita