OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Hääpuku vuokraus konsultaatio

Juhla ja hääpuku vuokraus valmiina olevasta kierrätysmateriaali uniikista hääpukumallistosta. Huom. Uniikki puku! Vain yksi koko per puku. Varaa aika ja tule katsomaan sekä sovittamaan pukuja.

Puku vuokraus, palvelu konsultaatio maksu & pukujen vuokraus ja osto.

  • Malliston puvun vuokraus?
  • Tylli alushameen vuokraus?
  • Kaavan valmistaminen, jotta voit itse ommella?
  • Vaatteiden mittatilaus konsultaatio? Tehdään unelmistasi totta.

Varaa aika sähköpostilla info@sinivuokko.fi tai OTA YHTEYTTÄ lomakkeella tai soita 0407610524.

 

60,00

Juhla ja hääpuku vuokraus valmiina olevasta hääpukumallistosta, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Huom! Uniikki puku. Vain yksi koko per puku.

 

Varaa aika ja tule katsomaan sekä sovittamaan pukuja.

Näistä puvuista monet menee niin juhlapukuna kuin hääpukuna. Juhlapuku vuokraus ja hääpuku vuokraus on ekologista toimintaa, luonto ja ilmasto kiittää.

 

Kuvissa olevat hääpuvut ovat kuvaus ja näytös pukuja jotka ovat asiakkaille vuokrattavissa ja ostettavissa.

Kierrätysmateriaaleista valmistetut puvut ovat jokainen uniikki kappaleensa. Pääosin pukujen koot ovat 36-40. Osassa pukuja on nyöritys, joka mahdollistaa koon joustavuuden.

 

Varaa aika sovitukseen tai kysy lisätietoja info@sinivuokko.fi

 

Voit varata ajan konsultaatioon /sovitukseen. Konsultaatio on 60€ joka vähennetään puvun laskun loppusummasta, vuokraan, ostoon tai mittatilauspuvun tilaukseen päätyessä. Muussa tapauksessa konsultaatio maksua ei palauteta.

 

 

mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (4) Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva. vastuullinen ja ekologinen hääpuku. Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.

 

SINIVUOKKO ON MYÖS KIINNOSTUNUT YHTEISTYÖSTÄ. KUVAAJAT HAKEVAT SINIVUOKKO PUVUT OMIIN TILOIHINSA, JOLLOIN KUVAAVAT OMIIN TARPEISIINSA KUVIA. LAITA YHTEISTYÖ EHDOTUS TULEMAAN NIIN KATSOTAAN TARKEMMIN.

 

Hääpuku pitsipuku kauniin mallin päällä kierrätysmateriaaleista valmistettu sinivuokko hääpuku.
Kuvat: EmiliaAlariesto @emilia_alariesto Malli: JuliaPihkanen @juliamaruska Asut: Sinivuokko @ateljeompelimo.sinivuokko Meikki: KatjaanaBryant @katjaanamakeup Hiukset: JeminaLaPaloma @jeminalapaloma

Hääpuku pitsipuku kauniin mallin päällä kierrätysmateriaaleista valmistettu sinivuokko hääpuku. Hääpuku pitsipuku kauniin mallin päällä kierrätysmateriaaleista valmistettu sinivuokko hääpuku.Hääpuku pitsipuku kauniin mallin päällä kierrätysmateriaaleista valmistettu sinivuokko hääpuku.

 

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

 

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

 

Tilaa uutiskirje tästä.

 

Palvelu

Alushameen vuokraus, Kaavan valmistaminen, Konsultaatio mittatilaus, Malliston puvun vuokraus