OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Avaimenperät ja laukkukorut- Kaikki värit

Käytetään avaimenperänä, laukkukoruna, taskun tai takin vetoketjun vetimeen koristeeksi. Kolme nahkalehteä päällekkäin. Takaosan päälilehti on vastakkain keskilehden kanssa, niin että kun lehti kääntyilee, on kaunis myös takapuolelta. Taka sekä etu lehti ovat samankokoiset. Metalliosien väri on hopea.

SMALL-koko  2,5cm x 5,5cm.

LARGE koko 4cm x 11,5cm.

VALITSE ENSIN JOKU KAIKISTA VALIKOISTA, JOTTA PÄÄSET KLIKKAILEMAAN VÄREJÄ.

 

15,0025,00

Käytetään avaimenperänä, laukkukoruna, taskun tai takin vetoketjun vetimeen koristeeksi.

 

Kolme nahkalehteä päällekkäin. Takaosan päälilehti on vastakkain keskilehden kanssa, niin että kun lehti kääntyilee, on kaunis myös takapuolelta. Taka sekä etu lehti ovat samankokoiset. Metalliosien väri on hopea.

 

SMALL-koko  2,5cm x 5,5cm.

LARGE-koko  4cm x 10,5cm.

 

  • Musta. lila, minttu, keltainen ja valkoinen värit ovat kierrätettyä nahkaa.

  • Ruusukulta, nude ja kukka on kotimaista poronnahkaa.

  • Turkoosi väri on pehmeää lampaannahkaa ja alkuperä on Eurooppa.

Lehti heijastin avaimenperä kansio.

 

 

Avaimenperä heijastin laukkukoru sinivuokko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

 

Avaimenperät valmistetaan ylijäämä- ja kierrätysmateriaaleista sekä uusista eettisistä tuotteista. Vegaani materiaaleista ja kierrätysnahkasta sekä suomalaisesta poron nahkasta.

 

Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

 

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia. Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista hääpukuja ja vaatteita asiakkaille mittatilaustyönä sekä muokkausompelut. Näistä materiaaleista valmistetaan vaatteita ja loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

 

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

 

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.avaimenperä avainlippu yritys

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

 

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

 

Tilaa uutiskirje tästä.

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Keltainen (lämmin), Lila/Ruusukulta, Musta, Nude, Ruusukulta, Turkoosi/Kukka, Valkoinen, Valkoinen/Kukka, Minttu, Nude Ruusukulta

Koko

LARGE-koko, SMALL-koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avaimenperät ja laukkukorut- Kaikki värit”