OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Heijastin avaimenperä -musta

Lehti heijastin avaimenperä on kaunis koru päivällä ja illan hämärtäessä auttaa autoilijoita näkemään sinut. Avaimenperä lukon väri on hopea. ÖKO-TEX-sertifioitu ja CE-hyväksytty ammattikäyttöön. SMALL koko  2,5cm x 5,5cm.

Päällä ja alla heijastin lehti, välissä nahka lehti. Kun se kääntyilee käytössä, näkyy heijastava pintalehti molemmilta puolilta.

15,00

LEHTI HEIJASTIN AVAIMENPERÄ ON KAUNIS KORU PÄIVÄLLÄ JA ILLAN HÄMÄRTÄESSÄ AUTTAA AUTOILIJOITA NÄKEMÄÄN SINUT.

 

Avaimenperä lukon väri on hopea.

 

ÖKO-TEX-sertifioitu ja CE-hyväksytty ammattikäyttöön.

  • SMALL koko  2,5cm x 5,5cm. Heijastava lehden koko noin 2 x 5cm.

Päällä ja alla heijastava lehti, välissä nahka lehti. Kun heijastin kääntyilee käytössä, näkyy lehti heijastin molemmilta puolilta. Nahka kestää hyvin Suomen sääoloja.

 

Isompi koko? Enemmän värejä ja isompi koko löydät lehti heijastimesta tästä kansiosta.

 

heijastin valossa avaimenperä lehti

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista. Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa.

Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia. Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista hääpukuja ja vaatteita asiakkaille mittatilaustyönä sekä muokkausompelut. Näistä materiaaleista valmistetaan vaatteita ja loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

 

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

 

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.avaimenperä avainlippu yritys

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

 

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Koko

LARGE-koko, SMALL-koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heijastin avaimenperä -musta”

Muita luonnon aarteita