OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Kalla kaulakoru rengas

Kalla kaulakoru rengas kaulakorussa on yksi kalla kukka ja koko on noin 5cm x 11cm. Musta kalla kukka.

Metallirenkaan väri musta tai metallin värinen. Valitse valikosta. Vaijeri renkaassa on kieritettävä lukko. Korunosat eivät sisällä nikkeliä.

 

39,00

Kalla kaulakoru rengas kaulakorussa on yksi kalla kukka ja koko on noin 5cm x 11cm.

Metallirenkaan väri musta tai metallin värinen. Valitse valikosta.

Vaijeri renkaassa on kieritettävä lukko. Korunosat eivät sisällä nikkeliä.

Materiaalina kierrätetty nahka.

 

Ja kyllä, kiitos kysymästä! Saat kalla kukan värin omalla värilläsi. Tässä kohtaa laita sähköpostia info@sinivuokko.fi. Kiitos!

Muut kauniit ja ajattomat kaulakorut.

 

Kalla kaulakoru rengas metallin värinen rengas mallin päällä edestä.Kalla kaulakoru rengas metallin värinen rengas mallin päällä sivusta.Kalla kaulakoru rengas metallin värinen rengas.Kalla kaulakoru rengas metallin värinen rengas.

 

 

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

Tilaa uutiskirje tästä.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Rengas väri

metalli, musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalla kaulakoru rengas”

Muita luonnon aarteita