OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Lehti-Avainkaulanauha

Laadukas ja kestävä avainkaulanauha, joka pehmenee ja paranee käytössä.

Nahkanauhan pituus 80cm. Leveys 0,3 x 1cm. Kolme nahkalehteä päällekkäin. Alin n. 11cm x 4cm. Lehdet voi ”kääntää” ympäri niin että, avaimenperälukko jää taakse. Karabiinihaka. Hopean väriset niitit.

Ruskea tai musta nahkanauha on naudannahkaa Euroopasta. Lehtien nahkat ovat kierrätetty. Kysy liikkeessä olevia lehtien väriä valmiina.

 

49,00

Sinivuokko valmistaa tuotteita ylijäämä- ja kierrätysmateriaaleista sekä uusista eettisistä tuotteista. Vegaani materiaaleista ja kierrätysnahkasta sekä suomalaisesta poron nahkasta. Jokaisessa tuotteessa lukee mistä materiaali on peräisin.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki. Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta nauha/ Sininen, Musta nauha/Musta, Musta nauha/Valkoinen, Ruskea nauha/ Sininen, Ruskea nauha/Musta, Ruskea nauha/Valkoinen