OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Lehti-Avainkaulanauha

Laadukas ja kestävä avainkaulanauha, joka pehmenee ja paranee käytössä.

Nahkanauhan pituus 80cm. Leveys 0,3 x 1cm. Kolme nahkalehteä päällekkäin. Alin n. 11cm x 4cm. Lehdet voi ”kääntää” ympäri niin että, avaimenperälukko jää taakse. Karabiinihaka. Hopean väriset niitit.

Ruskea tai musta nahkanauha on naudannahkaa Euroopasta. Lehtien nahkat ovat kierrätetty. Kysy liikkeessä olevia lehtien väriä valmiina.

 

35,00

Laadukas ja kestävä avainkaulanauha, joka pehmenee ja paranee käytössä.

 

Nahkanauhan pituus 80cm. Leveys 0,3 x 1cm.

Kolme nahkalehteä päällekkäin. Alin n. 11cm x 4cm.

Lehdet voi ”kääntää” ympäri niin että, avaimenperälukko jää taakse.

Karabiinihaka. Hopean väriset niitit.

 

Ruskea tai musta nahkanauha on naudannahkaa Euroopasta. Lehtien nahkat ovat kierrätetty. Kysy liikkeessä olevia lehtien väriä valmiina.

 

Avainkaulanauhan nahkanauhan saa myös pitempänä, myös pikalukolla. Laita viestiä info@sinivuokko.fi tai ota yhteyttä lomakkeella

 

Avainkaulanauha ruskea nahkanauha ja valkoiset lehdet. Avainkaulanauha ruskea nahkanauha ja valkoiset lehdet. Avainkaulanauha ruskea nahkanauha ja mustat lehdet. Avainkaulanauha ruskea nahkanauha ja mustat lehdetlehti avainkaulanauha avainnauha 80cm nahka nauha mallin päällä.

 

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

 

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

 

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

 

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta nauha/ Sininen, Musta nauha/Musta, Musta nauha/Valkoinen, Ruskea nauha/ Sininen, Ruskea nauha/Musta, Ruskea nauha/Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti-Avainkaulanauha”

Muita luonnon aarteita