OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Kangas kukkakimppu

Ekologinen ja kestävä kangas kukkakimppu häissä kädessä ja myöhemmin koristeeksi seinälle.

Ompelimon ylijäämä- sekä kierrätysmateriaaleista valmistetut vegaaniset kukkakimppu renkaat kukkakimpusta seinälle koristeeksi.

Kukkien väri maailman saat valita ja suunnitella itse. Varaa aika ja pääset valitsemaan lempivärit materiaaleista, jotka olemme keränneet esille.

 

109,00

Ekologinen ja kestävä kangas kukkakimppu häissä kädessä ja myöhemmin koristeeksi seinälle.

Ompelimon ylijäämä- sekä kierrätysmateriaaleista valmistetut vegaaniset kangas kukkakimppu renkaat kukkakimpusta seinälle koristeeksi.

Kukkien väri maailman saat valita ja suunnitella itse. Varaa aika ja pääset valitsemaan lempivärit materiaaleista, jotka olemme keränneet esille.

Kuvissa olevien kukkakimppurenkaan halkaisija on 50cm.

Tämä kukkakimppu on pitkäikäinen muisto, muistuttamaan teidän rakkautta hääpäivänä. Hääpäivän jälkeen kimpun voi ripustaa seinälle sisustuselementiksi.

Saatavilla myös pienempinä renkaina esimerkiksi morsiusneidoille. Hinta 89€.

 

Valmistetaan tilauksesta. Tilausaika noin 2-8viikkoa, riippuen sesongista. Tilattavissa sähköpostilla info@sinivuokko.fi

 

Lue artikkeli Sinivuokko kiertotalous yrityksestä.

 

kangas kukkakimppu häät morsian morsiusneito kangas kukkakimppu häät morsian morsiusneito musta kangas kukkakimppu häät morsian morsiusneitoSinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista. Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia. Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista hääpukuja ja vaatteita asiakkaille mittatilaustyönä sekä muokkausompelut. Näistä materiaaleista valmistetaan vaatteita ja loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

Tilaa uutiskirje tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kangas kukkakimppu”