OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Lumme-roskasta koruksi

Lumme- roskasta koruksi korvakorut.

Kangaskorut ovat valmistettu ompelimon ylijäämä- sekä kierrätysmateriaaleista.

Koko on noin 3cm. Tappi kiinnitys, suoraan korvan lehteen kiinni.

Valmiit värit kulta ja valkoinen. Kysy muita värejä lumme koruista.

39,00

Lumme- Roskasta koruksi korvakorut.

 

Kangaskorut ovat valmistettu ompelimon ylijäämä- sekä kierrätysmateriaaleista. Lumme- Roskasta koruksi korvakorut ovat kierrätetty parhaimmillaan kolmesti.

Koko on noin 3cm.

Tappi kiinnitys, suoraan korvan lehteen kiinni.

Valmiit värit kulta ja valkoinen. Keskellä langalla tehtyjä kukan heteitä. Kysy muita värejä. Valkoinen koko on noin 4cm.

Korvakoru parit eivät ole keskenään identtiset. Ne valmistetaan käsin ja käytetään tulen lämpöä sulkemaan kankaan reuna. Jokainen kangas sulaa erilailla, jokainen kappale tulee olemaan uniikki.

Katso muut kukkakorut tästä kansiosta.

Hukkuuko korvakorujen kiinnikkeet usein? Tarvitsetko silikonistoppareita?

kangas korvakorut tappi kiinnitys lumme sinivuokko kotimainen korumerkki

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia. Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista hääpukuja ja vaatteita asiakkaille mittatilaustyönä sekä muokkausompelut. Näistä materiaaleista valmistetaan vaatteita ja loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Lumme- Roskasta koruksi korvakorut ovat kierrätetty parhaimmillaan kolmesti.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

Tilaa uutiskirje tästä.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Kulta, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumme-roskasta koruksi”

Muita luonnon aarteita