OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Kukkanen kangaskukka korut

Kukkanen kangaskukka korut ovat valmistettu ompelimon ylijäämä- sekä kierrätysmateriaaleista.

Kukan koko on noin 1,5-2cm.

Tappi tai koukku kiinnitys.

 

20,00

Kukkanen kangaskukka korut ovat valmistettu ompelimon ylijäämä- sekä kierrätysmateriaaleista.

 

Kukan koko on noin 1,5-2cm.

Tappi tai koukku vaihtoehto. Koukun korkeus 2cm.

Korvakoru parit eivät ole keskenään identtiset.

Kukkanen kangaskukka korut valmistetaan käsin ja käytetään tulen lämpöä sulkemaan kankaan reuna ja saamaan muoto.

Jokainen kangas sulaa erilailla, jokainen kappale tulee olemaan uniikki. Teemme yhteistyötä kierrätyskeskuksen kanssa, josta jo kierrätetyt materiaalit menevät ompelimon käyttöön ja näiden ylijäämä paloista teemme kukkanen kangaskukka korut ja muita tuotteita.

Katso muut kangas kukkakorut tästä kansiosta.

 

Kukkainen kangaskukka korvakorut sinivuokko 4 Kukkainen kangaskukka korvakorut sinivuokko 8 Kangaskukka korvakorut kierrätysmateriaalista mallin korvassa. Kukkainen kangaskukka korvakorut sinivuokko 3Kangas kukka korvakorut ompelimon ylijäämä materiaalit sinivuokko.

 

Hukkuuko korvakorujen kiinnikkeet usein? Tarvitsetko silikonistoppareita?

 

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.Sinivuokko on avainlippu yritys. Tuotteet ovat tehty Suomessa.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

 

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

 

Tilaa uutiskirje tästä.

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Keltainen (lämmin), vaalean punainen, Pinkki

Kiinnitys

Koukku kirurgin teräs, Tappi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kukkanen kangaskukka korut”

Muita luonnon aarteita