Kiertotalous yritys Design Sinivuokko kestokukkakimppu.

Kiertotalous yritys

Kaikki lähti ajatuksesta erilaisia sanoja pallotellen vuonna 2016, ne sanat olivat kiertotalous yritys, kestävämpi huominen, vastuullisesti.

 

Sinivuokko on kiertotalous yritys, ompelimo ja korukauppa, joka on perustettu vuonna 2016.  Liike tila sijaitsee Helsingin Pikku-Huopalahdessa.kiertotalous yritys Minna & Janne Jukka Alasaari ompelimo design sinivuokko

Tämänlaiseksi kiertotalous yritykseksi Sinivuokko on muovautunut vuosien aikana.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia. Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista hääpukuja ja vaatteita asiakkaille mittatilaustyönä sekä muokkausompelut. Näistä materiaaleista valmistetaan vaatteita ja loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

Kierrätetyt materiaalit tulevat aina pöydälle pesun kautta, tällä varmistamme tuotteen puhtauden. Tämän jälkeen tarkistamme tuotteen auringonpolttamilta yms. jäljiltä.

Sinivuokolla on vegaaninen ja eläinperäinen mallisto. Nahkatuotteet ovat joko kierrätettyjä tai kotimaisilta toimijoilta peuran tai poron nahkaa. Tällä pyrimme edistämään paikallista taloutta ja vähentämään hiilijalanjälkeä. Välillisesti työllistämme kierrätyskeskuksen sekä muiden korvakoru osien kotimaisia yrityksiä. Tekijät, jotka valmistavat Sinivuokko tuotteita saavat palkan, työskentelevät mukavissa olosuhteissa sekä ennen kaikkea nauttivat työstään.

Siksi meillä on Avainlippu ja olemme osa suomalaista työtä.

Liikkeessä perus arkityöpäivässä kierrätämme ylijäämä roskan sekä yrityksen sisällä asianmukaisesti. Pahvit, paperit, muovi, lasit ja metalli lajitellaan sekä sekajätteeseen menee pienin osa roskista.

Tällä toiminnalla omalta osaltamme pienennämme hiilijalanjälkeä sekä vahvasti jatkamme kiertotalous yritys liiketoimintaa.

Viestimme asiakkaille yrityksen kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan painopisteistä. Tämä toivottavasti lisää asiakasuskollisuutta ja houkuttelee uusia asiakkaita, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä ja vastuullisia kiertotalous yritys yrityksiä.

Kiitos siis Sinivuokon asiakkaat, että saamme jatkaa työtämme! Tervetuloa liikkeeseen tai ostoksille verkkokauppaan!

Edellinen lyhyt teksti kestävästä kehityksestä ja sen luomisesta huomiseen.

Seuraatko Sinivuokkoa Instagramissa?   

Istuta juuresi kestävämpään huomiseen ja tilaa tästä uutiskirje.

 

 

 

Jaa tämä artikkeli