vastuullinen ja ekologinen hääpuku. Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku? Joskus unelmien hääpukua ei löydy valmiina ja korjausompelijan muokkaus istuvuudet saattavat nostaa hintalapun hintaa, niin että on järkevämpi kerralla teettää oma vastuullinen ja ekologinen hääpuku. Hääpuvun mittatilauksessa saat olla itse valitsemassa kankaat sekä pienemmätkin yksityiskohdat.

Intohimoni on luoda toinen elämä erilaisille materiaaleille. Käytän mielelläni second hand kierrätettyjä kankaita ja luon niistä uutta, uuden elämän. Ompelimossa on kierrätyskankaiden  valinnanvaraa tilauskankaiden lisäksi, myös asiakas voi tuoda oman kankaan.

vaatteiden mittatilaus muokkausompelu ompelupalvelu ompelimo ompelija sinivuokko (16)

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku – Etsitkö vastuullista ja ekologista hääpuvun valmistajaa?

 

Taas viime häätapahtumassa tuli paljon kyselyitä ja selvää vastustamista hääpuvun tilaamisesta ulkomaisista mallistoista jotka tehdään ulkomailla ja mitkä ehkä vielä muokataan Suomessa sinulle istuvaksi. Hintalappu saattaa olla aikamoinen ja moni ajatteli logistiikkaa sekä ilmaston lämpenemistä siihen päälle. Ja eikä mikään ihme tällaisessa maailman tilanteessa. Hiilijalanjälki ja ekologisuus pohdituttaa.

Useimmilta kotimaisilta toimijoilta saat mittatilauksena juuri sinulle tehdyn hääpuvun tämän ulkomailta tilatun hintalapun sisään muokkauksineen. Tottakai, kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta näin muokkauksia paljon tehneenä ja kokemuksesta uskallan näin sanoa.

Kun teetät hääpuvun voit jopa vaikuttaa malliin, kankaaseen sekä voisiko sen värjäyttää tai maalauttaa vielä häiden jälkeen uusiin juhliin.

Kiitos teille näin vastuullisesti ajattelijoille, jotka löysitte Sinivuokon osaston. Vastuullinen ja ekologinen hääpuku on mahdollista.

Haluan teitä palvella ja valmistaa puvun unelma asiakkaalleni.

 

Käy lukemassa täältä lisää mittatilaushääpuvun teettämisestä.

 

On sanomattakin selvää, että tuet kotimaista työtä, työllistät myös välillisesti muitakin kotimaisia toimijoita, koska meillä on avainlippu.

Kysy rohkeasti mittatilaustyön hintalappua sinun puvullesi. Minusta ainakin tuntuu siltä, että moni saattaa ylimitoittaa tämän sanan mittatilaustyö.

Messuilla on ihana käydä jakamassa vastuullisen ja ekologisen häiden vaihtoehtoa. Niin tärkeää antamaan tietoa ja auttamaan messuvierasta ja mahdollista asiakasta valitsemaan ekologiset häät. Ainakin pieni pala kerrallaan.

Suunnittelu vaiheessa unelmat paperille ja ota yhteyttä. Valmistan puvun sinulle mielelläni. Ota yhteyttä ja toteutetaan unelmasi.

Sinivuokko on ollut häätapahtumassa mukana vuodesta 2017.

Siellä nähdään! Rakkaus kuplassa <3

Pus, Sini

Sinivuokko on ollut mukana jo vuodesta 2017 kaksi kertaa vuodessa syksyisin lokakuussa sekä talvisin tammikuussa Suomen suurimmassa Love Me Do-häätapahtumassa Kaapelitehtaassa, Helsingissä.

Messu tarjoukset ja arvonnat Ompelimo & Atelje Sinivuokko tulee tänne näkyviin aina kun on uusi tapahtuma tulossa.

Käy lukemassa täältä lisää mittatilaushääpuvun teettämisestä.

mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (1) mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (3) mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (10)mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (4) mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (5)

 

Kuvaaja Hehkukuva – Love Me Do.

Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuvaLove Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.

Hääpuvun takaa kuvattu ja kohdistettu kuvaamaan kukkapantaa mallinuken päällä.  Hääpuku jossa on koristeita etuosassa kangaskukka ja brodeeraus koristelu. Mallinukke ja hääpuku kierrätysmateriaaleista sekä kukkapanta ompelimon ylijäämämateriaaleista.    Suomen suurimmat häämessut Love Me Do ompelimo ateljee ja korumerkki Sinivuokko Helsinki. Pitsi hääpuku kierrätysmateriaaleista ja ylijäämä materiaaleista kukka korvakorut. Ompelimon ylijäämä ja kierrätetyt materiaalit vastuullisesti korvakoruja Sinivuokolta. Yrittäjä, kukkapanta ja korvakorut ompelimon ylijäämämateriaaleista.design-sinivuokko-kierratysmateriaalit-haapuku-kierratys-second-changeKukka koru kierrätysmateriaalit

Jaa tämä artikkeli