vastuullinen ja ekologinen hääpuku. Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku? Joskus unelmien hääpukua ei löydy valmiina ja korjausompelijan muokkaus istuvuudet saattavat nostaa hintalapun hintaa, niin että on järkevämpi kerralla teettää oma vastuullinen ja ekologinen hääpuku. Hääpuvun mittatilauksessa saat olla itse valitsemassa kankaat sekä pienemmätkin yksityiskohdat.

Olet ehkä ajatellut, ettet halua ostaa uutta morsiuspukua, vaan ennemmin säästää luonnonvaroja ja tekemällä hyvän teon ostamalla käytettynä puvun. Huomasit kuitenkin myös, että ekologista pukua on haastava löytää omassa koossa tai haluamasi mallina.

Sinivuokosta saat mittatilauksena puvun, joka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, jolloin ei käytetä luonnonvaroja verrattuna uuden puvun ostoon. Materiaalit ovat valittu tarkoin ja käyneet tarkan laatu seulonnan läpi.

Intohimoni on luoda toinen elämä erilaisille materiaaleille. Käytän mielelläni second hand kierrätettyjä kankaita ja luon niistä uutta, uuden elämän. Ompelimossa on kierrätyskankaiden  valinnanvaraa tilauskankaiden lisäksi, myös asiakas voi tuoda oman kankaan. Suunnitellaan yhdessä sinun toivepukusi ekologisista materiaaleista.

 

vaatteiden mittatilaus muokkausompelu ompelupalvelu ompelimo ompelija sinivuokko (16)

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku – Etsitkö vastuullista ja ekologista hääpuvun valmistajaa?

 

Taas viime häätapahtumassa tuli paljon kyselyitä ja selvää vastustamista hääpuvun tilaamisesta ulkomaisista mallistoista jotka tehdään ulkomailla ja mitkä ehkä vielä muokataan Suomessa sinulle istuvaksi. Hintalappu saattaa olla aikamoinen ja moni ajatteli logistiikkaa sekä ilmaston lämpenemistä siihen päälle. Ja eikä mikään ihme tällaisessa maailman tilanteessa. Hiilijalanjälki ja ekologisuus pohdituttaa.

Useimmilta kotimaisilta toimijoilta saat mittatilauksena juuri sinulle tehdyn hääpuvun tämän ulkomailta tilatun hintalapun sisään muokkauksineen. Tottakai, kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta näin muokkauksia paljon tehneenä ja kokemuksesta uskallan näin sanoa.

Kun teetät hääpuvun voit jopa vaikuttaa malliin, kankaaseen sekä voisiko sen värjäyttää tai maalauttaa vielä häiden jälkeen uusiin juhliin.

Kiitos teille näin vastuullisesti ajattelijoille, jotka löysitte Sinivuokon osaston. Vastuullinen ja ekologinen hääpuku on mahdollista.

Haluan teitä palvella ja valmistaa puvun unelma asiakkaalleni.

 

Käy lukemassa täältä lisää mittatilaushääpuvun teettämisestä.

 

On sanomattakin selvää, että tuet kotimaista työtä, työllistät myös välillisesti muitakin kotimaisia toimijoita, koska meillä on avainlippu.

Kysy rohkeasti mittatilaustyön hintalappua sinun puvullesi. Minusta ainakin tuntuu siltä, että moni saattaa ylimitoittaa tämän sanan mittatilaustyö.

Messuilla on ihana käydä jakamassa vastuullisen ja ekologisen häiden vaihtoehtoa. Niin tärkeää antamaan tietoa ja auttamaan messuvierasta ja mahdollista asiakasta valitsemaan ekologiset häät. Ainakin pieni pala kerrallaan.

Suunnittelu vaiheessa unelmat paperille ja ota yhteyttä. Valmistan puvun sinulle mielelläni. Ota yhteyttä ja toteutetaan unelmasi.

 

Sini

 mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (3) mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (4) mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (5)
mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (10)mittatilaus hääpuku sinivuokko ateljee ompelimo hehkukuva häätapahtuma lovemedo (1)

 

Kuvaaja Hehkukuva – Love Me Do.

Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuvaLove Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.Love Me Do Häätapahtuma häämessut ompelimo sinivuokko kuvaaja hehkukuva.

Hääpuvun takaa kuvattu ja kohdistettu kuvaamaan kukkapantaa mallinuken päällä.  Hääpuku jossa on koristeita etuosassa kangaskukka ja brodeeraus koristelu. Mallinukke ja hääpuku kierrätysmateriaaleista sekä kukkapanta ompelimon ylijäämämateriaaleista.    Suomen suurimmat häämessut Love Me Do ompelimo ateljee ja korumerkki Sinivuokko Helsinki. Pitsi hääpuku kierrätysmateriaaleista ja ylijäämä materiaaleista kukka korvakorut. Ompelimon ylijäämä ja kierrätetyt materiaalit vastuullisesti korvakoruja Sinivuokolta. Yrittäjä, kukkapanta ja korvakorut ompelimon ylijäämämateriaaleista.design-sinivuokko-kierratysmateriaalit-haapuku-kierratys-second-changeKukka koru kierrätysmateriaalit

Jaa tämä artikkeli