Avainlippu yritys -sinivuokko-rakkaudesta suomalaiseen työhön

Sinivuokko on avainlippu yritys

Onhan siinä avainlippu? Meillä on. Sinivuokko on avainlippu yritys.

Design Sinivuokolle on myönnetty Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä jo vuodesta 2017. Sinivuokko on Avainlippu yritys. Sinivuokon tuotteille sekä palvelulle on myönnetty avainlippu merkki.

Sinivuokko ompelimo korumerkki avainlippu osta työtä suomeenSinivuokko- tuotteet valmistetaan suomalaisesta poron nahkasta ja vegaanipohjaisista materiaaleista. Kierrätysmateriaalit noudetaan tai tilataan yhteistyökumppaneilta Suomesta.

Sinivuokko- hääpukumalliston materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja, joissa käytetään toisille roskaksi jääneitä verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja. Kaikki kierrätysmateriaalit pestään ja värjätään ennen tuotteen valmistamista, myös nahkat. Vanhoista nahkahousuista tai laukusta saattaa Sinivuokon tuotteiden valmistajalla olla sinulle tarina juuri siitä sinun valitsemastasi tuotteesta. Kysy lisää.

Voit tilata itsellesi mittatilauksena vaatteen arkeen tai juhlaan. Asiakas aina päättää millaisesta materiaalista puku valmistetaan. Tarjoan

kuitenkin aina kestävän kehityksen kankaita, joissa on ripaus mennyttä aikaa. Esimerkiksi puuvilla pitsi kankaat ovat yksittäiskappaleita ja täysin sinun pukuusi etsitty. Ompelimosta löydät jo hyllyssä olevat kierrätysmateriaalit.

Käytämme myös suomalaisia tukkuja, joista tilaamme uudet vetoketjut ja tarvikkeet sekä korutarvikkeet.

Sinivuokko merkki valmistaa koruja ja asusteita  kierrätysmateriaaleista Helsingissä, Pikku-Huopalahdessa. Korun osat ja materiaalit tilataan Suomessa toimivilta tukuilta sekä suurin osa materiaaleista on kierrätettyä kangasta ja nahkaa, jonka lajittelun ja mahdollisuuden varmistaa yhteistyö pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus kanssa. Verkkokaupasta löydät yksityiskohtaisen tiedon materiaalin alkuperästä.
°°

Sinivuokko- hääpukumalliston materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja, joissa käytetään toisille roskaksi jääneitä verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja. Kaikki kierrätysmateriaalit pestään ja värjätään ennen tuotteen valmistamista, myös korujen nahkamateriaalit. Vanhoista nahkahousuista tai laukusta saattaa Sinivuokon tuotteiden valmistajalla olla sinulle tarina juuri siitä sinun valitsemastasi tuotteesta. Kysy lisää.

Voit tilata itsellesi mittatilauksena vaatteen arkeen tai juhlaan. Asiakas aina päättää millaisesta materiaalista puku valmistetaan. Tarjoan kuitenkin aina kestävän kehityksen kankaita, joissa on ripaus mennyttä aikaa. Tarinan. Esimerkiksi puuvilla pitsi kankaat ovat yksittäiskappaleita ja täysin sinun pukuusi etsitty. Ompelimosta löydät jo hyllyssä olevat kierrätysmateriaalit.

Käytämme myös suomalaisia tukkuja, joista tilaamme uudet vetoketjut ja tarvikkeet sekä korutarvikkeet. Työtä yritykseltä toiselle. Myös yritysten valinnat vaikuttavat siihen, miten #suomalainentyö menestyy. Tuetaan hankinnoissa kotimaisia toimijoita ja valitaan kotimainen, ostamalla työtä Suomeen. Sitä on avainlippu yritys.

Sinivuokko on ollut suomalaisen työn liitossa mukana jo kuudetta vuotta ja jokaisena vuonna Avainlippu-merkki on ansaittu.
Kotimaisen tuotteen ostaminen on vastuullinen teko, joka luo työtä. Tukee kotimaisia yrityksiä. On ympäristöystävällistä ja lisää hyvinvointia.
Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta.

osta työtä suomeen sinivuokko korumerkki

Työtä yritykseltä toiselle. Myös yritysten valinnat vaikuttavat siihen, miten #suomalainentyö menestyy.

Tuetaan hankinnoissa kotimaisia toimijoita ja valitaan työtä Suomeen.

Avainlippu yritys Sinivuokko.

Lue artikkeli Osta työtä suomeen päivästä.

Seuraatko Sinivuokko korutiliä Instagramissa?   

Seuraatko Sinivuokko ompelimon Instagramia?

Istuta juuresi kestävämpään huomiseen ja tilaa tästä uutiskirje.

Jaa tämä artikkeli