Sinivuokko ompelimo korumerkki avainlippu osta työtä suomeen.

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.2023

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12.2023. 

Onhan siinä Avainlippu? Meillä on. 
Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12.2023. 
Katsotko sinä mistä tuote on kotoisin? Jääkö verorahat Suomeen? Työllistääkö yritys Suomessa? Kiinnostaako? Avainlippu merkki kertoo näistä.
 

Sinivuokko Osta työtä Suomeen päivän tarjous:

Kaikki Sinivuokko luontokorut sekä ompelimon palvelut -15% alennuksella koodilla AVAINLIPPU23
(Alennuskoodi on voimassa  3.12.2023 saakka verkkokaupassa sekä liikkeessä (sähköpostilla varaamalla ajan ja ilmoittamalla koodin.) Alennus ei käy, lahjakorttiin tai jo alennettuihin tuotteisiin.)
 
 
Sinivuokko merkki valmistaa koruja ja asusteita  kierrätysmateriaaleista Helsingissä, Pikku-Huopalahdessa. Korun osat ja materiaalit tilataan Suomessa toimivilta tukuilta sekä suurin osa materiaaleista on kierrätettyä kangasta ja nahkaa, jonka lajittelun ja mahdollisuuden varmistaa yhteistyö pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus kanssa. Verkkokaupasta löydät yksityiskohtaisen tiedon materiaalin alkuperästä.
°°

Sinivuokko- hääpukumalliston materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja, joissa käytetään toisille roskaksi jääneitä verhoja, tyynyjä ja pöytäliinoja. Kaikki kierrätysmateriaalit pestään ja värjätään ennen tuotteen valmistamista, myös korujen nahkamateriaalit. Vanhoista nahkahousuista tai laukusta saattaa Sinivuokon tuotteiden valmistajalla olla sinulle tarina juuri siitä sinun valitsemastasi tuotteesta. Kysy lisää.

Voit tilata itsellesi mittatilauksena vaatteen arkeen tai juhlaan. Asiakas aina päättää millaisesta materiaalista puku valmistetaan. Tarjoan kuitenkin aina kestävän kehityksen kankaita, joissa on ripaus mennyttä aikaa. Tarinan. Esimerkiksi puuvilla pitsi kankaat ovat yksittäiskappaleita ja täysin sinun pukuusi etsitty. Ompelimosta löydät jo hyllyssä olevat kierrätysmateriaalit.

Käytämme myös suomalaisia tukkuja, joista tilaamme uudet vetoketjut ja tarvikkeet sekä korutarvikkeet.

Työtä yritykseltä toiselle. Myös yritysten valinnat vaikuttavat siihen, miten #suomalainentyö menestyy.

Tuetaan hankinnoissa kotimaisia toimijoita ja valitaan kotimainen, ostamalla työtä Suomeen.

Sinivuokko on ollut suomalaisen työn liitossa mukana jo kuudetta vuotta ja jokaisena vuonna Avainlippu-merkki on ansaittu.
Kotimaisen tuotteen ostaminen on vastuullinen teko, joka luo työtä. Tukee kotimaisia yrityksiä. On ympäristöystävällistä ja lisää hyvinvointia.
Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta.
 
Tee sinivalkoinen valinta, se työllistää!
 
Tervetuloa ostoksille liikkeeseen ja verkkokauppaan 
 
 
 
#vastuullinenkuluttaminen
#suomalainentyö #ostatyötäsuomeen #vastuullisuusteko #avainlippu
#ompelimojadesignkauppasinivuokko 
#designsinivuokko 
#sinivuokkofi #sinivuokkokorut #vegaanikorut
osta työtä suomeen sinivuokko korumerkki

Jaa tämä artikkeli