OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Lehti kaulakoru ketju

Tässä kauniissa lehti kaulakoru ketjussa on kolme nahkalehteä päällekkäin, alin nahkalehti koko noin 4cm x 11,5cm.

Ketjun kokonaispituus noin 80cm, ei lukkoa. Korunosat eivät sisällä nikkeliä.

VALITSE ENSIN JOKU KAIKISTA VALIKOISTA, JOTTA PÄÄSET KLIKKAILEMAAN VÄREJÄ.

39,00

Lehti kaulakoru ketjussa on kolme nahkalehteä päällekkäin, alin nahkalehti koko noin 4cm x 11,5cm.

Metalliketjun värin voit valita valikosta. Musta tai hopean värinen. Ketjun kokonaispituus noin 80cm, ei lukkoa. Korunosat eivät sisällä nikkeliä.

Mikäli verkkokaupasta ei löydy mallia, jossa olisi lempivärisi. Laita sähköpostia ja kysy. Liikkeestä löytyy enemmän värejä.

lehti kaulakoru ketju.

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita tai kiinnikkeitä päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa, josta ompelimoon tulee erilaista tarpeellista puku materiaalia.

Ompelimossa valmistetaan kierrätysmateriaaleista vaatteita mittatilaustyönä sekä muokkausompelutyöt. Näistä materiaaleista valmistetaan loppujäämänä kangaskoruja sekä asusteita uusiokäyttöön.

Jo kierrätetty kolmantena materiaalina kolmanteen tuotteeseen antaa kiertotalousyrityksenä yrityksen toimintatavan näkyä. Kangaskukat kestävät käyttöä pidempään ja ovat puhdistettavia, kun kankaan reunat suljetaan lämmöllä. Ekologisuus ja kiertotalous triplana.

 

Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Seuraa Sinivuokkoa Instagramissa.

Tilaa uutiskirje tästä

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Ketju

Hopea, Musta

Väri

Hopea kukka, Jään Sininen, Keltainen (lämmin), Kulta, Musta, Musta kuvio, Ruusukulta, Ruusukulta/Kuvio, Sininen, Suklaa ruskea/Kuvio, Valkoinen, Valkoinen/Kukka, Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti kaulakoru ketju”