Hääpuku värjäys koristelu kirjonta pitsi helmityö kangaskukka

Hääpuku värjäys ja koristelut

Hääpuku värjäys, maalaus ja muokkaus. Hääpuvun voi muokata esimerkiksi juhlapuvuksi tai kahdeksi eri vaatekappaleeksi häiden jälkeen.

Katso alempaa yhden puvun hääpuku värjäys muutokset.

Hääpukuun voi tehdä erilaisia koristeluja sekä hääpuvun voi värjäyttää häiden jälkeen.

Kirjontaa, kangaskukka koristeita, ruusuja.

Asiakas tilasi hänen second hand-hääpukuun muokkaukset sekä koristelut olkaan hänen lempiväreillään. Kangaskukkia sekä kirjontaa.

kirjonta koristelu kangas kukat hääpukuun kirjonta koristelu kangas kukat hääpukuun

Hääpuku koristelu kirjonta pitsi helmityö kangaskukka (8) kirjonta koristelu kangas kukat hääpukuun kirjonta koristelu kangas kukat hääpukuun kirjonta koristelu kangas kukat hääpukuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kangaskukkia ja kirjontaa

koristelu kirjonta kangas kukat sinivuokko ompelimo hääpuku (5) kirjonta koristelu kangas kukat hääpukuun Valkoinen tylli ja hääpuku koristelut Hääpuku koristelu kirjonta pitsi helmityö kangaskukka (8) Hääpuku koristelu kirjonta pitsi helmityö kangaskukka (8) Hääpuku koristelu kirjonta pitsi helmityö kangaskukka (8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitsityöt ja lehdet nahkasta

pitsi koristelu hääpuku ompelimo sinivuokko helsinki pitsi koristelu hääpuku ompelimo sinivuokko helsinki pitsi koristelu hääpuku ompelimo sinivuokko helsinkikoristelu kirjonta kangas kukat sinivuokko ompelimo hääpuku (5)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä tehdä hääpuvulle häiden jälkeen, kun en halua sitä myydä? 

HÄÄPUKU VÄRJÄYS JA KORISTELUT HÄIDEN JÄLKEEN.

Hääpuvun voi värjäyttää tai maalauttaa ja muokata käytön jälkeen.

Yhtenäisen hääpuvun muokkaus kahteen osaan, korsetiksi ja pitkäksi hameeksi. Kuvassa oleva valkoinen bolero ja koko hääpuvun puvun pohja kangas värjäytyivät samanvärisiksi. Hääpuku puoliksi, toiveena hame. Vyötärökaitale ja käytettiin hyödyksi alkuperäistä korsettikiinnitystä, uusi läppä korsetti kiinnityksen alle. Sen sain kun laitoin aikalailla samaa olevaa kangasta värjäytymään yhdessä puvun kankaan kanssa.

Korsetti osuuteen tuli myös lisäpala pituuteen ja häivytettiin lisäpala raja mahdollisimman samanlaisella pitsillä. Arvioidut lisäpalat ja pitsit materiaalit menivät värikylpyyn puvun kanssa. Paljetit poistettiin pitseistä. Korsetin nyöritysnauha valmistui uudesta kankaasta.

Asiakkaan omasta puvusta en koskaan uskalla antaa 100% värjäyksen lopputulosta, vaikka puvun materiaali tiedettäisiin. Hääpuvuissa on kerroksia esimerkiksi kuten tässä. Tekokuituinen satiini yläosan alimpana sekä hameessa. Yläosan pitsin ja satiinin välissä on tylliä. Päällä pitsit. Tylli värjäytyi limen vihreäksi, satiini haaleaksi mintuksi ja pitsit tumman vihreäksi. Tärkeintä minulle on että, asiakas ihastui lopputulokseen ja aikoo hääpuvulle antaa uuden elämän. Kiitos siitä!

häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (4) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (4) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (4) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7)hääpuku muokkaus häiden jälkeen hääpuku muokkaus häiden jälkeen

häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7) häiden jälkeen hääpukuun väriä värjäämällä ja muokkaamalla puku uuteen käyttötarkoitukseen (7)

 

Kankaiden värjäysprosessi voi olla monimutkainen, ja lopputulos riippuu useista tekijöistä, kuten käytetystä väristä, kankaan koostumuksesta ja värjäysmenetelmästä. Tässä vaiheessa voin tuoda osaamisen ja kokemuksen erilaisten kankaiden käyttäytymisestä värjäyksessä. Esimerkiksi tietyn kankaan väri saattaa syventyä tai muuttua ajan ja lämpötilan vaikutuksesta. Kaikki tämä täytyy ottaa huomioon.

Värjäyksen lopputuloksesta tulee olla avoimin mielin ja ymmärtää mitä voi odottaa värjäyksen suhteen. Saamme paremman käsityksen, kun tunnustelen materiaalia, tällöin näemme, millainen lopputulos on mahdollista saavuttaa valituilla kankailla ja värjäystekniikoilla.

Mikäli näytän sinulle värimalleja, on hyvä tiedostaa mahdollinen värivaihtelu ja että lopullinen tulos saattaa hieman poiketa näytteistä riippuen monista tekijöistä.

Katsotaan sinun pukusi, kuinka voin olla avuksi. Pyrin aina luomaan tyytyväisen lopputuloksen ja pidän asiakkaan ajan tasalla työvaiheissa.

________________________________________________________________________

Katso aikaisempia kuvia maalauksista asiakkaille tästä MAALATTU PUVUN HELMA JA MITTATILAUKSENA HÄÄPUKU

sekä omiin kuvauksiin ja messuille tehdyt SECOND CHANCE-kierrätettyjen pukujen MAALATUT PUVUT

Molemmat löytyvät sivun alhaalta.

 

Seuraatko Sinivuokkoa Instagramissa? Ompelimo Instagram ja Sinivuokko-korut ovat omilla tileillään.

Jaa tämä artikkeli