OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

verkkokauppa

Kevät 2022 Verso- XL-koko

Kevät Verso- Korvakorun pituus n. 11cm leveys n. 2,5cm + korun osuus 2,5cm. (koukku, silikonistopparit, kaksi rengasta.)

Paino yhdelle korulle vain 3,7 grammaa. Kevät Verso -korvakorussa on sekoitus suomalaista poron nahkaa sekä kierrätysnahkaa. Vaaleanpunainen, Painted flower, meren sininen, lila ja mosaic.

55,00

Saatavuus: Varastossa

Kevät- Verso korvakorun pituus n. 11cm leveys n. 2,5cm + korun osuus 2,5cm. (koukku, silikonistopparit, kaksi rengasta.)

Paino yhdelle korulle vain 3,7 grammaa.

Kevät Verso -korvakorussa on sekoitus suomalaista poron nahkaa sekä kierrätysnahkaa. Vaaleanpunainen, Painted flower, meren sininen, lila ja mosaic.

Koruosat ruostumatonta terästä. Ei sisällä nikkeliä.

.

Mikäli verkkokaupasta ei löydy mallia, jossa olisi lempivärisi. Laita sähköpostia ja kysy!

.

Sinivuokko valmistaa tuotteita ylijäämä- ja kierrätysmateriaaleista sekä uusista eettisistä tuotteista. Vegaani materiaaleista ja kierrätysnahkasta sekä suomalaisesta poron nahkasta. Jokaisessa tuotteessa lukee mistä materiaali on peräisin.

Korvakorut ovat kevyet ja ilmavat päällä. Suositellaan pitämään mukana tulleita silikoni stoppareita päällä. Värit saattavat hiukan erota kuvassa. Korut valmistetaan käsin, jokainen koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Kuvioidussa materiaalissa kuviot saattavat osua eri lailla kuin kuvassa, jokainen pari on uniikki. Sinivuokko tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.

Tervetuloa liikkeeseen Helsinkiin.

Paino 0,074 kg (kilogramma)