Ompelimo-sinivuokko-helsinki-pikku-huopalahti

Rakennetaan kestävämpää huomista

Sinivuokko on metsien ja pellon reunoilla kasvanut juurevasti kotimainen tuotemerkki, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Sarastus kangas kukka korut sinivuokko kierrätysmateriaalit ylijäämämateriaalit

Haluamme inspiroida ihmisiä muuttamaan kulutuskäyttäytymistään kestävämpään ja ekologisempaan suuntaan.

Kestävä muotoilu ja eettiset arvot ovatkin tärkeitä ajatellen koko tuotteen ja palvelun elinkaarta.

Sinivuokon tuotteiden suunnittelussa ja muotoilussa tärkeitä ovat kestävän kehityksen arvot, eettiset kysymykset ja tuotantoketjun avoimuus.

Eettinen ristiriita on aina olemassa, sillä muotoilemalla uusia tuotteita, luomme lisää materiaa jo tavarantäyteiseen maailmaan. Osaltamme olemme ratkaisseet ristiriidan jo yrityksen alkuvuosista lähtien käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja ja antaneet niille uuden elämän ja tarkoituksen. Käyttänyt tehokkaasti hukkapalat yrityksen muihin tuotteisiin sekä hankkimalla alihankkijat mahdollisimman läheltä.

Uusimmalla kangaskukka mallistolla tuodaan kauneutta ja väriä maailmaan. Keveyttä korviin ja uutta inspiroivaa muotoilua.

Ompelimolla on kierrätysmateriaaleista valmistettu hääpuku mallisto, jotka ovat valmistettu vanhoista verhoista ja pöytäliinoista. Vintage pitsi löytöjä kirpputoreilta ja yhteistyökumppaneiden kautta tulleet materiaalit käyvät aina ensin pesukoneessa ennen työpöydälle tuloa.

Teemme yhteistyötä kierrätyskeskuksen kanssa, josta jo kierrätetyt materiaalit menevät ompelimon käyttöön ja näiden ylijäämä paloista teemme koruja ja muita tuotteita.

Luonnollisesti ompelimolla rakastetaan tehdä muokkaus ja korjausompelua. Myös kierrätetyistä kankaista ja pitseistä valmistan sinulle mittatilauksena uniikin puvun.

 

Kurkkaa myös koristelut ja hääpukuun ja värjäykset -postauksen alta –Mitä tehdä hääpuvulle häiden jälkeen, kun en halua sitä myydä?

 

Kestävämmän huomisen puolesta. Jo seitsemän vuotta. Tuletko mukaan?

Seuraavat mittatilaus vaatteiden konsultaatiot lokakuussa 2023. Varaa aikasi info@sinivuokko.fi

Vuoden 2024 ajanvarauskalenteri on avoinna.

Lämpimästi tervetuloa!

Ompelimo ateljee future second chance mallisto vintage boheemimorsian sinivuokko maalattu pukudesign-sinivuokko-kierratysmateriaalit-haapuku-kierratys-second-change Ompelimo ateljee future second chance mallisto vintage boheemimorsian sinivuokko

 

Jaa tämä artikkeli