OMPELIMO & DESIGN KAUPPA

Ompelimo

Atelje ompelimo​

Ompelimo ja koruvalmistaja Pikku-Huopalahdessa Helsingissä, jossa ompelukoneen takana tekee töitä Sini Eronen.

Suunnittelen ja valmistan vaatteiden mittatilaustyöt, muutostyöt ja korjausompelut. Yksilöllisiä naisten vaatteita. Hää-, juhla ja arki pukeutumista. Asiakkaan toiveiden mukaan, arkeen ja juhlaan.

Intohimoni on luoda toinen elämä erilaisille materiaaleille. Käytän mielelläni second hand kierrätettyjä kankaita ja luon niistä uutta, uuden elämän. Ompelimossa on kierrätyskankaiden  valinnanvaraa tilauskankaiden lisäksi, myös asiakas voi tuoda oman kankaan.

 

Suunnittelen ja valmistan vaatteiden mittatilaustyöt asiakkaan toiveiden mukaan, arkeen ja juhlaan. 

Korjausompelut sekä muodistukset.

Ompelimo Atelje Sinivuokko vaatteiden mittatilaus muokkaus
Sinivuokko valmistaa uniikit puvut Second Chance hääpukumallistoonsa kierrätysmateriaaleista.  Vanhat verhot, pitsiliinat ja tyynyt saavat uuden elämän ❤
Näitä pukuja pääset näkemään ateljeessa sekä esimerkiksi häät-messuilla näytöksissä. 
 
Puvut ovat vuokrattavissa sekä myynnissä Sinivuokko ateljeessa. Kysy lisää.
 
Valmistan myös asiakkaille uniikit puvut kierrätysmateriaaleista. Yhteistyössä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen kanssa jo viidettä vuotta.

”Teen useita pukuja vuodessa kierrätysmateriaaleista asiakkaille. Jokainen puku on uniikki joka on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa.
Voit tuoda joko oman kankaasi tai valita ompelimon valikoimasta. ”

Kierrätys materiaalit käyn läpi aina perinpohjin. Niin veto lujuuden kestävyys kuin mahdollisten auringon polttamien ja tahrojen tarkistaminen. Pesun kautta ne tulevat aina leikkuu pöydälle. – Sini

Design Sinivuokolle on tärkeää kestävät ja laadukkaat materiaalit, läpinäkyvyys tuotantoketjussa materiaalien alkuperää myöten.