Sinivuokko muuttaa uusi osoite-cropHei,

On tullut aika ottaa uusi nousu portaissa kohti suurta haavetta ja muuttaa uusiin liiketiloihin. Avajaiset ovat lauantaina 1.12.2018. Siitä lisää Instagram ja Facebook postauksissa. Seuraathan jo? @designsinivuokko @sinivuokko.design

Uusille asiakkaille tiedoksi, että tarjoan ompelimo palveluita vaatteiden mittatilauksille, hää-, juhla ja arkivaatteet sekä muutos-, ja korjaustyöt. Arvostan suuresti mikäli haluat teettää tuotteen kierrätysmateriaalista. Onko sinulla vanha pitsi kaitaliina tai verhot kaapissa, joilla on tunne arvoa ja niistä voisi valmistaa jotain uutta? Ompelimosta löytyy myös kierrätysmateriaaleja.

Myös kaavojen suunnittelu ja toteutus. Eli mikäli haluat itse ommella, muttet ole löytänyt oikeita kaavoja tai leikkauslinjoja valmiista kaavoista, ota yhteyttä, valmistan kaavat sinun mitoillesi.

Ompelimolle tulee suuremmat tilat ja valmistajan kaikkia Sinivuokko-tuotteita pääsee hypistelemään helpommin kaupassa. Muista myös katsoa jälleenmyyjät.

Löysin täydellisen tilan ja sijainnin Pikku-Huopalahdesta, Helsingistä. Viimeiset kaksi vuotta ompelimon asiakaskuntani ovat koostuneet ympäri pääkaupunkiseudun, Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta sekä myös pidempääkin tulleilta. Kiitos teille asiakkaat, olette tehneet unelmani mahdolliseksi. Sijainti on keskeisellä alueella tulla helposti omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hämeenlinnanväylä, Mannerheimintie, Vihdintie reitit, pääsee helposti liikkeeseeni. Koko korppaanmäentien tie on parkkikiekolla pysäköitävää tilaa. Raitiovaunu nro 10 kulkee liikkeen edestä.

Löysin tilat syyskuussa ja arvioin silloin että pääseen jo muuttamaan niin että avaan kaupan 1.11. Harmikseni, tilasta löytyi kosteusvaurio, joten alkoi heti keittiö ja wc remontti.  Kaupan avaaminen siirtyy kuukaudella. Tosin takaosan wc ja keittiötilasssa humisee kuivaajat vielä joulukuunkin, mutta se ei työn tekoa haittaa. Olen tyytyväinen että löydettiin kostausvaurio heti alkuun, että pääsee remontoimaan ne pois alta.

Suunnitelmissani on avata Design kauppa, sekä Sinivuokko-tuotteille että, muiden suomalaisten brändien tuotteille ompelimon oheen.  Näistä lisää myöhemmin.

Ompelimon ajanvarauskalenteri on auki vuodelle 2019. Mikäli sinulla on häät tai muut juhlat tulossa tai olet kiinnostunut muusta vaatteen teettämisestä. Ota yhteyttä ja varaa aikasi tästä.

Nähdään 1.12.2018 lähtien. Tervetuloa!Design Sinivuokko Ompelimo Helsinki Korut Avainlippu

Iloisin terveisin, Sini ❤

 

Ompelimo & Korut

Design Sinivuokko

Korppaanmäentie 21 AL3

00300 HELSINKI

0407610524

http://www.designsinivuokko.com

http://www.sinivuokko.fi

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: